Happy Fest - festivalul familiei

 

HAPPY FEST

happy fest festivalul familiei

 Happy Fest - festivalul familiei, va avea loc anul acesta în Piața Sfatului din Brașov, în data de 27 septembrie, începând cu ora 08:00, eveniment anual, organizat de Asociația Happy Moms, care are ca scop principal refacerea legăturii membrilor familiei, în special a legăturii mama – copil, prin petrecerea într-un mod creativ și distractiv a timpului liber împreună, iar scopul secundar fiind de atragerea fondurilor pentru proiectele asociației.

 Tema din acest an a evenimentului este ‘’ In casa, dar afara’’ și consta în simularea spațiului unei case în care locuiește o familie, plus curtea aferenta în Piața Sfatului. Fiecare camera este organizata sub forma unui atelier de creație comun pentru mama și copil. Vor exista 10 camere, cu denumiri sugestive, unde mamele împreună cu cei mici vor crea bijuterii, obiecte decorative, vor picta hăinuțe, vor croșeta bijuterii și multe alte activități.

 

 Pe lângă ateliere de creație, va exista un program cu demonstrații sportive, jocuri pentru mame si copii, concursuri și multe alte surprize.

Categorie: