Prepara altfel celebrele muffins

 

10 feluri de a prepara altfel celebrele muffins

prepara altfel celebrele muffins

 Le mâncăm la desert, pe post de gustare sau chiar şi la prânz. Muffins-urile sunt cel mai adesea cele care îţi pot salva viaţa. Iată însă 10 feluri de a te bucura altfel de ele.

 

Vrei să te bucuri de cele mai colorate muffins?

 Atunci foloseşte atunci când le prepari nişte cereale colorate. Te poţi folosi de celebrele Rice Krispies colorate. Te vei bucura de cele mai frumoase şi de cele mai delicioase muffins. Copiii le vor adora cu siguranţă.

 

Poţi prepara şi nişte muffins pline de surprize

 Trebuie să prepari nişte muffins cu dovleac în care să ascunzi puţină cremă cu brânză. Dar te mai poţi folosi şi de fructe sau de o crema ganache, etc.

 

Încearcă să prepari în nişte forme de muffins bucăţele de pâine aurie cu bacon

 Poţi adăuga peste şi puţin sirop de arţar pentru a te bucura de un deliciu matinal.

 Pentru a obţine cele mai crocante muffins cu un efect wow, poţi adăuga peste firimituri de aluat, ca şi cum ai prepara un crumble. Efect crocant garantat.

 

 Nişte muffins care arată ca nişte muffins obişnuite

 Pot să ascundă în interiorul lor cea mai plăcută dar şi cea mai delicioasă surpriză. Ingredientul lor secret se numeşte zucchinis. O modalitate ideală şi subtilă pentru ca toţi copiii să mănânce cât mai multe legume.

 

Ce zici de nişte mini-muffins?

 Sunt ideale pentru a te bucura de ele pe post de gustare. Poţi încerca să prepari o variantă cu mere din compot acoperite cu zahăr şi cu scorţişoară.

 

Poţi încerca să prepari nişte gogoşi ca nişte muffins

 Acestea trebuie să fie umplute c dulceaţă de căpşuni şi acoperite cu zahăr glasat.

 

O variantă sărată a muffins-urilor

 Ideal pentru a te bucura de ea alături de cele mai reconfortante supe. O variantă cu brânză cheddar, cu bacon şi cu cele mai fine ierburi.

 

Muffins pentru cea mai rafinată variantă

 Poţi încerca să prepari o muffin care ascunde în interiorul său truffe cu ciocolată. De degustat alături de un ceai delicios.

 

Nu uita nici ce delicioasele muffins cu un gust minunat de citrice

 Un glasaj care conţine coajă de lămâie pe lângă faptul că va arăta minunat, te va ajuta să te bucuri de un desert perfect.

 

Alte idei

 O variantă cu brânză şi cu mentă, cu pere-pentru un delicios brunch, cu ciocolată albă şi cu căpşuni… merită să le încerci.

Categorie: