Rulouri de primavara

 

5 trucuri pentru a realiza niste delicioase rulouri de primavara

rulouri de primavara

 Ce ar fi sa te delectezi cu savoarea unui rulou de primavara atunci cand temperaturile urca? Cum sa prepari un rulou de primavara reusit si ce garnitura sa alegi? Iti venim in ajutor cu cateva sfaturi.

 

Cum prepari rulourile de primavara.

 Pentru a reusi sa prepari un rulou de primavara delicios ai nevoie de niste foi speciale de hartie de orez si de niste ietei tot de orez. Mai ai nevoie de creveti, de laptuca si de frunze de menta. Poti varia insa placerile si sa umpli rulourile de primavara cu morcovi razuiti, cu castravete, cu soia si cu surimi… Te poti gandi sa apelezi si la puiul rece. Il poti marina pentru niste savori si mai intense. Pentru a parfuma rulourile si mai mult poti adauga si o tija de citronella, coriandru proaspat sau de ierburi aromatice.

 

Pentru a reusi un rulou de primavara si nevoie de putina tehnica.

 Pentru a reusi un rulou de primavara ai nevoie si de putina tehnica. Trebuie sa asezi foile de orez intr-o salatiera cu apa calda pentru a se inmuia cat mai tare si apoi sa o asezi pe un prosop curat si umed. In centru, adauga furnze de menta, taiateii fierti, crevetii si garnitura la alegere. Ruleaza marginile laterale apoi ruleaza si foile si tine-le inchise ambalandu-le intr-o folie care se poate da apoi jos. Aseaza totul la frigider timp de o ora. Degusta totul cu o frunza de salata sau inmuind totul in sos.

 

Garnituri variate alaturi de rulouri.

 Te-ai saturat de combinatia creveti si taietei? Poti incerca sa o inlocuiesti cu niste legume precum broccoli, avocado, ardei rosu, mazare, sparanghel, rdichi… in rulourile de primavara poti adauga si bucati de sunca sau de branza… Poti miza si pe niste aliante pline de prospetime precum cele cu somon fume, branza proaspata si mar verde, rosie-mozzarella sau dovlecei- branza de capra.

 

Ce sosuri alegem pentru a insoti rulourile?

 Rulourile de primavara te pot delecta cu tpate savorile lor daca le inmoi intr-un sos. Le poti prepara alaturi de un sos de soia, otet de orez, ulei de susan si zahar. Poti amesteca si sos nouc-mam, otet de orez, suc de lamaie verde si zahar. Sau mai poti incerca si otet balsamic cu sos de soia si cu ghimbir proaspat. Poti varia si placerile preparand un sos de iaurt cu menta sau unul cu curry…

 

Rulouri de primavara dulci.

 Rulourile de primavara pot fi si dulci. Le poti garnisi cu un compot facut in casa, cu un orez cu lapte si cu stafide. Si pe post de sos poti prepara un coulis de fructe rosii, cu ciocolata topita sau un caramel cu unt sarat.

Poti degusta acum niste rulouri de primavara delicioase.

Categorie: