Cele mai bune reţete de pizza

 

Cele mai bune rețete de pizza

cele mai bune retete de pizza

 Pizza margherita, calzone sau regina… toată lumea iubește o pizza delicioasă. Acest fel de mâncare tipic italienesc vin cu o mulțime de variante pentru tine. Nu știi care este cea mai bună? Trebuie să încerci cât mai multe. Îţi prezentăm în acest articol cu câteva propuneri.

 

Pizza regina

 Pizza regina este iubită de toţi şi este extrem de uşor de preparat. Cașcaval, ciuperci, șuncă, măsline, gogoșari… pentru cea mai delicioasă variantă.

 

Pizza vegetariană.

 Combinând mozzarella, brânză de capră, parmezan și rucola, vei obține cea mai savuroasă pizza care îi va încânta pe vegetarieni.

 

Pizza clasică margherita.

 Pizza margherita este celebră pentru simplitatea sa. Secretul său? Trebuie să alegi cele mai bune ingrediente pentru a te simți cu adevărat ca şi în Italia.

 

Mini pizza.

 O mini pizza cu rozmarin şi cu jambon este extrem de savuroasă pentru un aperitiv. Este mică dar delicioasă.

 

Pizza napolitană.

 Cu un gust sublimat de anşoa, de capere și de măsline, este felul de pizza care vine cu gustul Italiei la tine în farfurie. O poți tăia în patru și să o mănânci cu degetele.

 

Pizza calzone.

 Particularitatea acestei pizza este faptul că aluatul este înfășurat peste ingrediente. Umplută cu vinete care se topesc în gură sau cu roșii uscate, acest tip de pizza așteaptă să fie descoperit de îndată.

 

Pizza quatro formaggi

 Pizza care se topește în gură. Iubitorii de brânză vor fi înnebuniți cu siguranță de pizza cu patru feluri de brânză.

 

Pizza picantă.

 Încearcă și un fel de pizza orientală cu ardei verde, cu chorizo și cu cârnați merguez din carne de miel. O rețetă bogată atât în culori cât şi în gust.

 

O pizza dulce-sărată.

 Încearcă şi o pizza tropicală, originală cu rondele de ananas așezate peste o bază de pizza clasică. Un strop de exotism pentru bucătăria ta.

 

Pizza cu ciocolată.

 Poţi servi o pizza cu nutella la micul dejun sau la o gustare mai altfel.

Categorie: