Idei pentru cele mai delicioase spaghete

 

Cele mai bune idei pentru cele mai delicioase spaghete

idei pentru cele mai delicioase spaghete

 Probabil cel mai cunoscut fel de mâncare de origine italiană, spaghetele sunt cel mai adesea sinonime cu reconfort, cu o masă luată în familie dar și cu un fel de mâncare de preparat repede. Sunt perfecte pentru o cină luată în familie dar și pentru un prânz mai rapid. Iată câteva idei pentru a te bucura de cele mai delicioase rețete de spaghete.

 

A la carbonara.

 Smântână, bacon, ceapă, piper şi parmezan. Pentru un deliciu fără pereche care te va încânta cu siguranță.

 

Spaghete surpriză!

 Ce zici de niște spaghete ascunse într-o pâine cu usturoi? Cea mai bună idee pentru a-ţi surprinde de fiecare dată invitații.

 

Oriental style.

 Cu puțin ulei de susan şi cu sos de soia vei reuși să transformi spaghetele într-un fel de mâncare asiatic reușit.

 

Cele mai șic spaghete.

 Poți încerca să prepari niște gustări ca niște frigărui cu spaghete. Este de ajuns dacă pui spaghetele peste o chiftea sau un preparat din carne. Mai ai nevoie de măsline şi ai un aperitiv şic dar extrem de delicios.

 

Niciodată spaghete fără chiftele.

 Trăiască chiftelele! Sunt ideale pentru a pune în valoare un fel de mâncare pe bază de spaghete. Le poți condimenta cât mai mult pentru cel mai delicios preparat.

 

Cu resturile de spaghete.

 Dacă îți rămân unele resturi de spaghete și de chiftele poți prepara o tartă mai specială cu acest surplus. Nu uita să o gratinezi.

 

Trăiască crenvuștii.

 Dacă ai niște copii care adoră acest ingredient îi poți impresiona cu niște crenvuști cu spaghete. Poți înfige niște spaghete în aceștia înainte de fierbere. Succes asigurat.

 

Cele mai verzi spaghete.

 Poți încerca să prepari un sos cu avocado şi cu spanac, dar şi cu usturoi şi ceapă. Pentru un fel de mâncare preparat şi colorat altfel.

 

Spaghete in sandviș.

 Cine s-a gândit până acum să consume niște spaghete pe post de sandvișuri? Ideea trebuie să îți placă. Este cel mai delicios preparat.

 

Spaghete multicolore.

 Pentru a impresiona întreaga familie poţi încerca să prepari spaghetele în apa în care a adăugat şi colorant alimentar natural.

 

Spaghete  pe post de antreu.

 Pentru cel mai delicat antreu prepara niște spaghete cu pesto, cu niște creveți și cu sparanghel.

 

Versiune din mare.

 Poți schimba clasicele spaghete cu niște variante mai exotice cu creveți, cu spanac dar şi cu usturoi.

 

Spaghete la cuptor.

 Prepară ca de obicei spaghetele și pune-le într-o tavă apoi la cuptor. Adaugă brânză, felii de pepperoni pentru o spagheti-pizza unică.

Categorie: