Secretele bezelelor reusite

 

Secretele bezelelor reușite

secretele bezelelor reusite

 Vă plac la nebunie bezelele, sunt ușor de făcut, nu necesită multe ingrediente, ci doar albușuri de ou și zahăr, și cu toate acestea, multe gospodine se feresc să facă bezele pentru că rețeta este, pe cât de simplă, pe atât de complicată. Pentru a obține bezelele perfecte, dulcele potrivit, trebuie puțină răbdare, îndemânare și pasiune.

 

Cum obținem bezeaua potrivită?

 Bezelele potrivite se obțin în primul rând din ingrediente proaspete. Ouăle trebuie să fie cât mai proaspete. Aveți de asemenea nevoie de un bol cât mai mare pentru a bate albușurile. Pentru a pregăti o porție delicioasă de bezele, este nevoie în medie de patru albușuri. Amestecul trebuie să fie aerat și pufos, pentru ca bezeaua să își mărească volumul. Țineți ouăle la temperatura camerei câteva ore înainte de prepararea bezelelor și bateți albușurile suficient timp.

 

Rețeta de bezele

 Așadar, veți avea nevoie de 4 albușuri de ouă, 250 de grame de zahăr, un praf de sare și un praf de vanilie. Se bat bine albușurile până ce se întărește spuma, apoi se adaugă sarea, vanilia, și câte puțin zahăr până se incorporează perfect, după care se pun bezelele în formele dorite pe hârtie de copt într-o tavă care se bagă la cuptor, la 110 grade, vreme mai îndelungată. Tava se ține la cuptor la foc mic vreme de 2 ore pentru a vă ieși bezelele crocante perfecte, sau se poate lăsa la foc mediu vreme de 45 de minute.