Folosește altfel iaurtul

 

Iaurtul se pretează la diferite rețete!

foloseste altfel iaurtul

 Iaurtul nu este doar o simplă gustare. Se poate preta unor numeroase preparate, unul mai delicios decât celălalt. Iată câteva propuneri care s-ar putea să te intereseze.

 

Iaurt în locul smântânii

 Iaurtul se poate folosi foarte bine în locul smântânii. Deci în viitoarele supe sau ciorbe cel mai bine ar fi să alegi un iaurt grecesc.

 

Iaurt congelat

 Resturile de iaurt se pot conserva, nu arunca. Le poți congela în niște forme pentru gheață. Niște felii de iaurt care vor fi ideale pentru următoarele tale sucuri smoothie.

 

Iaurt cu banane

 Vrei o gustare ideală pentru micii tăi îngerași? Poți prepara niște banane fantomă pe care poți să le înmoi în iaurt. Totul congelat și gata de îndată ce foamea începe să le dea ghes.

 

Iaurt glasat

 Ce zici de un iaurt glasat cu banane? Este un duo incredibil mai ales dacă mai pui peste și puțin caramel delicios.

 

Sos cu iaurt

 Poți încerca să faci un sos tip dip pe care să îl prepari pe bază de iaurt grecesc și Nutella. Un sos ideal pentru fructele tale preferate mai ales pentru căpșuni.

 

Brunch cu iaurt

 Iată o mică idee pentru brunch – poți încerca să prepari niște mici verine umplute cu iaurt, cu fructe și cu granola. O gustare ideală pentru ca invitații să mai aibă răbdare până la mesele principale.

 

Bezele cu iaurt

 Pe o tavă poți prepara niște mici pastile cu iaurt, la fel ca și niște bezele. Tava poate să fie dată apoi nu la cuptor, ci la congelator. Niște gustări extrem de sănătoase și de savuroase de degustat fără moderație.

 

Iaurt natur cu fructe și miere

 Poți prepara la tine acasă un frozen yoghurt cu iaurt natur, cu fructe și cu puțină miere. Folosește apoi migdale pentru a decora totul.

 

Iaurt cu fructe

 Pune într-un borcan iaurt și fructe. Și gata, ai ce duce cu tine la lucru pentru zilele mai pline când nu ai timp de o pauză de masă.

 

Iaurt în locul laptelui

 Iaurtul se mai poate folosi într-o mulțime de rețete, uneori și în locul laptelui. Vei veni cu cel mai hrănitor aspect pentru gustările tale.

 

Olaf topit

 Le poți face plăcere copiilor și să le dai un melted Olaf adică un Olaf topit. Pune iaurt în pahare și refă ochii, sprâncenele, nasul, etc. Plăcere garantată.

 

Iaurt, bomboane, fructe și dulceață

 Poți încerca să înmoi un covrig în iaurt și apoi să îl decorezi cu bomboane. Iaurtul se mai poate colora cu un colorant alimentar pentru cele mai colorate și originale dulciuri. Sau mai poți obține cel mai delicios amestec de texturi, gurmand și onctuos, folosind iaurt și dulceață cu bucăți întregi de fructe.