Cum poți savura altfel terciul?

 

Terciul, un mic dejun plin de savoare

cum poti savura altfel terciul

 Terciul nu este nici pe departe un mic dejun al bunicii, un mic dejun demodat, clasic şi deloc savuros. Nu este nici o simplă fiertură fără savoare. Îţi prezentăm în acest articol câteva feluri ideale de a savura altfel terciul.

 - Prepară un terci pe care îl laşi la înmuiat toată noaptea în care ai adăugat şi un compot de mere. Servit la pahar arată foarte bine.

 - Poți încerca să prepari niște bulete de terci cu unt de arahide şi cu stafide. Sunt extrem de delicioase şi nutritive şi se pot folosi atât la prânz cât şi pe post de gustare.

 - Ce zici de un terci de toamnă prin excelență? Adică unul care să conțină un piure de dovleac, scorțișoară şi nucșoară.

 - Adaugă câțiva fulgi de ovăz în viitoarele sucuri smoothie pe care le prepari. O valoare adăugată asigurată.

 - Poți încerca şi să prepari nişte săculeţe cu terci, personalizate după gustul tău. Este de ajuns dacă vei cumpăra un terci instant şi dacă garniseşti săculeţele după bunul tău plac.

 - Nu uita că poţi să adaugi şi fructe în terciul tău. Vei veni cu cel mai bun gust pentru el.

 - Clătitele cu ovăz sunt cea mai excelentă idee nutritivă. Cu nişte bucăţi de mere în interior sau cu o combinație de fructe pentru asezonare sau amândouă.

 - De clasicii şi cei mai moi biscuiţi cu fulgi de ovăz ce zici? Mai poți schimba gustul adăugând şi caramel.

 - Nu vrei să servești terciul pe post de desert? Acest lucru este posibil dacă îl servești alături de un preparat precum prăjitura cu brânză. Cu puțină ciocolată este şi mai bun.

 - Nu te-ai gândit până acum să prepari terciul cu legume? Este foarte delicios. Adaugă niște fulgi de ovăz la următoarele galette de legume răzuite.

 - Tradiționalul terci ia un alt gust mult mai apetisant dacă adaugi fructe, mere sau banane, stafide, dar şi cereale integrale.

 - Bananele, migdalele şi cacao sunt ingredientele care pot transforma un simplu mic dejun în cel mai luxos şi mai savuros.

 - Condimentele sunt cele care te vor face să apreciezi gustul terciului. Pe lângă lapte care va face terciul să fie mai lichid şi mai cremos mai ai nevoie de sare, scorțișoară şi nucșoară.

 - Terciul se mai poate consuma şi cu un iaurt, cu nuci sau cu fructe. Un mic dejun plin de consistență și extrem de delicios.