Schimbă vibrațiile din interiorul casei tale

 

Cum poți folosi tămâia pentru a schimba vibrațiile din interiorul casei tale?

schimba vibratiile din interiorul casei tale

 Energia este prezentă peste tot în mediul care ne înconjoară. Și aceasta se poate percepe la diferite nivele de vibrație. În manieră generală, se admite că există unele energii bune și unele energii rele sau negative care se pot manifesta în diferite maniere și care pot fi percepute la grade de intensitate distincte.

 Se spune că atunci când energiile negative se acumulează, vibrația din mediu este cam tensionată și că ne poate afecta în mod direct.

 Din fericire însă, există câteva modalități prin care putem combate aceste vibrații negative și de a schimba mediul general al interiorului nostru. Una din cele mai curente forme pentru alungarea energiilor negative îl reprezintă folosirea de tămâie care constă în arderea de plante sau de minerale specifice care vor atrage în mod progresiv energiile bune la tine în interior.

 Rezultatele obținute sunt imediate și permit o curățare a casei de vibrațiile negative venind în același timp în casă cu o ambianță liniștită și armonioasă.

 

Cum se folosește tămâia?

 Tămâia e poate folosi în diferite ritualuri cu obiectivul de a regla energia mediului din jur sau a persoanei care o realizează. Se poate folosi și în procesul de meditație, permițând atingerea unui anumit nivel de claritate, de calm sau de concentrare.

 Se folosește și pentru a combate energiile negative din casă. Se spune că atrage și energiile pozitive. Trebuie să se aprindă în zonele determinate unde se simt energiile negative.

 Diferitele tipuri de tămâie sau de arome care modifică vibrațiile din interiorul casei tale.

 

Ambra

 Ambra este recomandată pentru persoanele care vor să mediteze pentru a descoperi o informație precisă. Este ideală pentru cei care trec printr-o perioadă de confuzie și care vor să îți limpezească gândurile.

 

Cedrul

 Este un tip de tămâie care este recunoscut drept o sursă de putere și de forță. Cedrul este recomandat pentru camerele care tocmai au fost renovate sau care sunt de construcție recentă. Vine cu mai multă forță și favorizează armonia locului.

 

Santalul

 Santalul este folosit pentru a invoca divinitățile sau credințele. Este recomandat pentru cei care vor să sanctifice unele zone care îi înconjoară.

 

Tămâia clasică

 În biserică se folosește pentru a promova pacea și calmul. Dar tămâia se poate folosi și pentru a calma stresul și anxietatea. Combate cel mai bine energiile negative, de eliberează de pofte, de gelozie, de inamici, dar și de toate obstacolele din viață.

 

Lavanda

 Este cea care facilitează iubirea, atracția fizică și romantismul. Lavanda este bună pentru seducție și pentru a asigura succesul.

 

Vanilia

 Vanilia vine cu o aromă delicioasă și este cea care stimulează inteligența, gândurile și capacitatea spiritului. Este ideală pentru momentele în care ai nevoie de concentrare.

 

Scorțișoara

 Este o aromă foarte cunoscută asociată cu pasiunea, cu luxul dar și cu dorința sexuală. Scorțișoarae ste ideală pentru momentele intime pentru a ridica sau mări energiile.

 

Iasomia

 Iasomia este ideală pentru a dinamiza conexiunile mentale și emoționale. Pe lângă faptul că este foarte bună pentru cuplu, este ideală și pentru a atrage prieteniile potrivite.