Trucuri pentru a-ți parfuma lenjeria de pat

 

5 trucuri pentru a-ți parfuma lenjeria de pat

trucuri pentru a ti parfuma lenjeria de pat

 Atunci când nu este cald afară sau timpul este mai mohorât, este destul de dificil să faci în așa fel încât lenjeria să miroasă a proaspăt și să stea la soare. Deci trebuie să găsești cele mai bune metode pentru ca lenjeria ta de pat să miroasă frumos chiar dacă nu este mângâiată de razele soarelui.

 Și chiar dacă se recomandă ca lenjeria să se usuce în aer liber, aceasta este din această cauză și mai expusă poluării care ne înconjoară în viața de zi cu zi. Pe de altă parte, detergenții care miros bine sunt în general plini de compuși chimici și de alergeni. Din aceste motive îți propunem câteva alternative pentru a parfuma în mod natural lenjeria la cele mai mici costuri.

 

Apa de trandafiri

 Atunci când speli lenjeria, trebuie să încerci să verși câteva picături de apă de trandafiri în locul balsamului. Lenjeria ta va primi cel mai dulce miros, unic, dar și foarte feminin.

 Pentru hainele partenerului poți miza pe o mireasmă mai neutră sau mai masculină cum ar fi cea de floare de portocal sau apa parfumată cu lavandă.

 

Uleiurile esențiale

 În timp ce calci lenjeria de pat, o poți parfuma vărsând câteva picături de ulei esențial în compartimentul de apă al călcătorului tău. Dacă este cu vapori, bineînțeles. În caz contrar, poți folosi pur și simplu într-un spray cu vaporizator un amestec de apă, de lămâie fresh și de mentă.

 

Un pot pourri

 Îl poți face chiar tu la tine acasă sau îl poți cumpăra din comerț. Este perfect pentru a te ajuta să îți păstrezi lenjeria cât mai mult timp parfumată. Iată un mic truc furat de la bunicile noastre – poți pune într-un săculeț câteva bucăți de lavandă uscată, coajă de portocală deshidratată sau pudră de iris pentru a parfuma în dulap lenjeria ta de pat. Și mai poți schimba aromele din când în când fără probleme.

 

Săpunul de Marseille

 Iată un parfum dulce, autentic și fresh ușor de obținut – este de ajuns dacă pui ici colo în dulap bucăți de săpun. Hainele sau lenjeria vor fi parfumate și parfumul se va menține pentru mai mult timp.

 

Mosc

 Dacă iubești miresmele mai feminine și mai îmbătătoare te poți gândi la mosc. Dacă dulapul este din lemn va rămâne impregnat cu acest miros iar lenjeria ta va avea un miros dulce dar care va dura sigur mai mult timp.