Conferă mai mult stil ușilor tale

 

Atunci când porțile primesc mai multă alură

confera mai mult stil usilor tale

 Vrei sa vii cu ceva nou pentru decorul casei tale? Ce ar fi dacă ai conferi mai mult stil ușilor tale? Iată cea mai noua tendință în materie de decorațiuni.

 Ușile reprezinta locul în care sosești la tine acasă, locul de tranziție dintre salon și balcon sau dintre bucătărie și gradina. Sunt cele care delimitează interiorul și separa și izolează vizual diferitele spatii din casa. Si chiar dacă tendința este cea a interioarelor deschise, instalarea unor uși la tine acasă este indispensabil pentru a crea intimitate în dormitor sau baie.

 Dar ușile sunt si cele care integrează decorul casei, care o personalizează și ii conferă o alura mai sic, mai fun sau mai baroca. Nu știi cum sa le decorezi? Îți spunem noi.

 

Stickerele.

 Stickerele sunt cea mai rapidă soluție și cea mai eficientă. In funcție de stilul decorativ al casei tale vei putea opta pentru o tema abstracta, urbana, naturală, ludica sau chiar girly. Astfel ușile devin și ele niște elemente care atrag atenția.

 

Tapetul.

 Tapetul pentru ușă reprezintă o soluție ideală pentru a personaliza un interior. Poți alege fie o fotografie digitala de foarte mare calitate fie un model mai clasic care conține un motiv. Exista și modele de tapet care au un efect optic, cum ar fi cel care pune în scena un culoar luminos, perfect pentru a mari spațiul.

 

Pictura ardezie.

 Ideală mai ales pentru camera copilului o ușă pictată cu ardezie va conferi atât o latura retro cat și ludica încăperii. Această opțiune dă frâu liber imaginației copiilor care pot desena pe ea și pot lăsa mesaje cu creta.

 

Husa pentru ușă.

 Iată o opțiune extrem de originală pentru decorul casei tale. Este vorba despre un material care îmbracă în întregime ușa. Este lavabilă și o poți schimba în funcție de dorințe. Este și o soluție izolatoare dacă te gândești la niște materiale mai groase.