Nuantele de bej pentru incaperile din casa

 

Nuanțele de bej pentru toate încăperile din casă

nuantele de bej pentru incaperile din casa

 Dacă te gândești care este acea culoare care se potrivește cu toate stilurile, cu toate interioarele și cu toate încăperile, nu te mai întreba. Îți spunem noi că este bejul.

 Bejul este o veritabilă culoare cameleon, cu numeroase nuanțe care îi permit să se adapteze tuturor stilurilor oferind un decor mult mai călduros decât albul. Pe scurt, bejul este bun la toate. Dovada în acest articol.

 

Un bej romantic.

 Bejul se potrivește de minune cu un stil romantic. Și asta datorită blândeții și dulceţei sale care ne duce cu gândul la materiale mai vechi precum inul. Îl poți combina cu albastrul pentru a veni cu un farmec desuet și romantic pentru un dormitor.

 

Un bej plin de farmec.

 Într-o sufragerie cu un mobilier mai vintage bejul se potrivește de minune cu încăperea. Mai ales dacă alegi să mizezi pe un mobilier în nuanțe de alb şi pe o canapea gri.

 

Bej natur.

 Bejul, folosit într-o nuanță mai închisă poate evoca natura folosit doar pe un perete. Se poate folosi şi pentru un parchet pentru o încăpere în alb și bej extrem de armonioasă.

 

Un bej design.

 Bejul se poate folosi şi în bucătărie. Folosește pentru pereți o nuanță mai deschisă care să pună în valoare un mobilier în nuanțe de alb și negru. Vei obține cea mai călduroasă ambianță.

 

Un bej etnic.

 Bejul se poate folosi și pentru a pune în valoare culorile cu un stil etnic. Bejul cu bordo și cu lemnul închis la culoare fac cea mai bună echipă pentru un loc de luat masa.

 

Un bej șampanie.

 Bejul este ideal pentru a conferi pereților tăi un stil atemporal. Ideal deci pentru a veni cu mai mult stil pentru interiorul tău.

 

Un bej contemporan.

 Bejul merge de minune și cu un interior în stil contemporan. Mizează pe un total look bej cu un ușor degrade pentru a crea la tine acasă un cocon plin de blândețe, călduros și plin de prospețime în același timp.

 

Bej de la malul mării.

 Bejul se potrivește de minune cu o ambianță de vacanță, care ne face să ne gândim la malul mării. Va evoca nisipul și se poate combina cu albastrul pentru a te simți ca la plajă la tine acasă.

 

Un bej scandinav.

 Dacă stilul scandinav este cel car privilegiază albul și lemnul, bejul se poate transforma şi el într-un excelent aliat şi poate fi o culoare de tranziție între albul pur şi lemnul auriu.

 

Un bej oriental.

 Bejul se poate folosi și ca fundal pentru un decor călduros în stil oriental. Folosește culorile pentru obiectele de decor și nu vei da greș.

 

Un bej cochet.

 Poți miza fără a mai sta prea mult pe gânduri pe bej pentru un dormitor romantic și plin de farmec. Bejul de pe pereți se va potrivi de minune cu un mobilier din lemn alb și cu o lenjerie în bej și alb. Îl poți combina și cu niște nuanțe mai închise sau mai deschise de gri. vei obține un decor perfect.