Idei pentru decorarea mesei din gradina

 

Idei pentru decorarea mesei din grădină

idei pentru decorarea mesei din gradina

 Vara vine şi cu dorințele de a lua masa în aer liber. Dar pentru a profita din plin de acest lucru masa trebuie sa fie decorată în cel mai frumos fel. Pentru un mic dejun sau prânz, pentru un aperitiv, pentru un picnic la ţară, iată câteva idei pentru decorarea mesei în exterior.

 

Ambianță de malul mării.

 Cel mai adesea se folosesc nuanțe precum albul şi albastrul. Dar tu poţi schimba puţin lucrurile. Pariază tot pe prospețimea verdelui. În plus, merge de minune cu albul.

 

Mix and match.

 O tendință foarte în vogă în domeniul decorațiunilor. Trebuie să înțelegi prin asta un amestec de motive şi de culori care nu respectă nicio regulă. Nu există deci nici un cod, ci o frumoasă cacofonie vizuală.

 

Etnic şic.

 Stilul etnic şic este cel mai potrivit pentru zilele frumoase de vară. Motivele grafice – dungile, nuanțele de alb şi negru şi amestecul de stiluri arată foarte bine împreună.

 

Dinamic.

 Pune în valoare tradițională veselă în alb şi albastru cu un strop de galben. Un aport plin de vitamină şi foarte în tendințe de care trebuie să abuzezi fără moderație.

 

Romantic.

 Un stil care va fi apreciat cu siguranță de toți gurmanzii. Masa şi scaune din ratan, clopotele din sticlă, veselă de un alb imaculat, porţelan fin şi flori delicate şi roz. Toate oferă un loc delicat şi extrem de şic pentru un tea time.

 

Veselie şi culoare.

 Dungile în toate culorile sunt cele care pun în valoare masa ta în zilele frumoase de vară. Vesela uni în nuanțe de roșu le va pune foarte bine în valoare.

 

100% natural.

 Picnicul este un moment de relaxare şi de ieșire în natură de care trebuie să profiți cât mai mult. Ai nevoie de un coș din răchită şi de o față de masă în carouri. Poți profita din plin de natura din jur.

 

Un stil contemporan.

 În orice moment al zilei masa de poate orna doar cu o veselă albă care va veni cu o alură contemporană extrem de şic.

 

Bufet festiv.

 În zilele frumoase de vară, cheamă-ţi prietenii să vă bucurați împreună de un aperitiv delicios. Vesela colorată, șervețelele în nuanțe vesele și felurile de mâncare apetisante sunt cele care vor ațâța papilele.