Suport de ghivece din anvelope uzate

 

Idei pentru grădină – Suport de ghivece din anvelope uzate

suport de ghivece din anvelope uzate 2

 Cu siguranță mulți dintre noi avem idei geniale pentru a ne decora casa și grădina. Și asta cu bani puțini și cu multă imaginație. Dacă aveți ghivece de flori și nu știți unde să le așezați pe timp de vară pentru a se dezvolta armonios dar și pentru a fii plăcute privitorilor, și de asemenea aveți una sau mai multe anvelope uzate de care vreți să scăpați, gândiți-vă că ați putea combina aceste două elemente într-unul singur, care să dea un aspect deosebit grădinei sau curții dvs. Anvelopele uzate pot fi reciclate într-o mulțime de feluri, dar acesta este printre cele mai ingenioase, ușor de făcut, necostisitoare și practice.

 

De ce avem nevoie?

 Practic, aveți nevoie de o anvelopă uzată pe care nu o mai folosiți. Nu o aruncați, puteți face atât de multe lucruri cu ea prin grădină... De asemenea mai aveți nevoie de un ghiveci cu o floare impozantă, de preferat curgătoare, și de câteva spray-uri colorate pentru decor.

 

 

Cum se face?

suport de ghivece din anvelope uzate Procesul de „fabricație„ este unul extrem de simplu. Se curăță, se spală și se usucă anvelopa după ce ați scos camera și capacul de roată. Așa că rămâne doar anveopa care, o dată ce este curățată bine pe exterior și interior, se poate decora cu spray-urile colorate după bunul plac, creând ceea ce imaginația vă dictează să creați. Apoi se așează ghiveciul în interiorul anvelopei cu mare grijă. Se așează într-un loc ferit de razele soarelui și de precipitații, dar destul de „la vedere„ pentru a vă surprinde vecinii și prietenii veniți în vizită. Se șterge constant anvelopa de praf, o puteți spăla bine cu un furtun atunci când spălați mașina. De asemenea, nu uitați să udați floarea. Creați un sistem de prindere foarte bun pentru a nu avea surpriza că anvelopa împreună cu ghiveciul vor pica din pricina greutății și al unui sistem de prindere defectuos.