Bradul de Crăciun îți dezvăluie personalitatea

 

Crăciun – bradul tău este cel care îți dezvăluie personalitatea

bradul de craciun iti dezvaluie personalitatea

 În fiecare an, preferi să cumperi un brăduț nou de Crăciun, natural sau să îl folosești din nou pe cel din plastic care se poate depozita foarte ușor în pod? Haideți să vedem ce ar putea spune unele alegeri despre personalitatea ta.

 

Bradul tradițional.

 Un brad frumos, mare, cu un miros autentic te descrie ca pe o persoana pentru care sărbătoarea de Crăciun este cea mai importantă. Este o sărbătoare pe care o ai la inimă și abia aștepți să vină în fiecare an. Este un moment ideal de petrecut cu familia, de a deschide o mulțime de cadouri și de savura mese în familie.

 

Bradul supraîncărcat.

 La fel ca și un arbore magic, bradul tău are atât de multe ghirlande și globuri multicolore încât ajunge să arate ca și Turnul Eiffel? Ești genul de persoană care acumulează globuri încă de mică sau de tânără dar nu te poți stăpâni să nu cumperi în fiecare an încă ceva? Latura design este cea mai importantă pentru tine în acest caz.

 

Bradul design.

 Este ocazia ideală pentru tine în care îți poți dezvălui talentele de decorator de interior și de a experimenta tot ce ai citit pe Internet sau în reviste. Decorarea bradului de Crăciun este momentul tău preferat, este momentul tău însă deoarece nu accepți ajutorul nimănui. Nici sfaturi, nici prezență. Te simți cel mai bine atunci când cei din jur apelează și ei la ajutorul tău.

 

Bradul artificial.

 Din plastic alb, ecologic și economic, bradul artificial este cel care se află lângă tine de ceva ani. Argumentul ecologic este cel care primează în fața celor care te judecă și care nu înțeleg că nu are nevoie de puțină întreținere. O ghirlandă luminoasă? Nu mersi, am grijă la consumul meu de energie.

 

Bradul nude.

 Dacă ai ales să mizezi doar pe bradul singur, în toată splendoarea sa, cu siguranță că a costat mult și nu vrei ca nimic să nu îi umbrească frumusețea. O ghirlandă luminoasă se va potrivi foarte bine și cadourile de sub vor veni cu mai multă culoare. Mantra ta este – calitatea primează în fața calității.

 

Bradul DIY.

 Un măslin, câteva cutii de carton și câteva rămurele de brad… bradul se reinventează o dată cu apariția fenomenului DIY. Cu siguranță că vei adora să îți imaginezi bradul alături de copii și să participați împreună la crearea celui mai frumos brad de Crăciun.

Categorie: