10 locuri de vizitat măcar o dată în viață

 

Destinații turistice care te vor seduce

10 locuri de vizitat macar o data in viata

 Fie că iubești la nebunie călătoriile sau nu, aceste destinații turistice te vor face cu siguranță să vrei să îți faci valiza și să mergi în călătorie cât mai repede cu putință.

 Există o mulțime de locuri paradisiace pe care trebuie să le descoperi neapărat. Iată o mică selecție cu destinațiile turistice must have cu o panoramă unică de descoperit măcar o dată în viață și care îți vor schimba viziunea cu privire la planetă.

 Lasă-te sedus de aceste destinații uimitoare și aceste peisaje magnifice care te așteaptă să le descoperi în următoarele călătorii.

 

Marele Zid Chinezesc din China

 Este un ansamblu de fortificații militare chinezești construite și distruse de mai multe ori și în mai multe locuri pentru a apăra frontiera cu China. Este considerat a fi în plus cea mai importantă structură construită vreodată de om atât în ceea ce privește suprafața cât și lungimea.

 

Petra, Iordania

 Khazneh este un monument al cetății nabateene din Petra care se află între Mare Roșie și cea Moartă. O cetate care este disimulată de stânci mari și care a fost locuită în preistorie.

 

Parcul Național Zion

 Este un parc național american aflat în partea de sud-vest a statului Utah. Este celebru pentru canioanele sale scăldate de râul Virgin și datorită stâncilor sale colorate care au milioane de ani. Frumusețea peisajelor îți va tăia respirația.

 

Toscana, Italia

 Toscana este un loc magic care te va face să vrei să te exilezi aici. Este una din cele mai frumoase regiuni din Italia cu munții, câmpiile și colinele sale care ocupă jumătate din suprafața ei. Are un bogat patrimoniu cultural și artistic cu care atrage mii și mii de turiști.

 

Insula Paștelui, Chili

 Este o insulă izolată în parte de sud-est a Oceanului Indian cunoscută mai ales pentru statuile sale monumentale. Un patrimoniu excepțional, protejat.

 

The Wave în Arizona

 Este un loc celebru pentru excursii și pentru fotografi datorită poziției sale ondulate. Este un ansamblu de blocuri de gresie situat în Arizona care arată ca și un val.

 

Grota Glowworm în Noua Zeelandă

 Este o incredibilă grotă care se află în Waitamp, Noua Zeelandă. Tavanul și pereții prezintă niște puncte luminoase care dau un spectacol uimitor. Imaginează-ți că te poți plimba cu barca pe aici…

 

Catedrala Marmol în Patagonia Chiliană

 Catedrala de marmură este un ansamblu de formațiuni minerale de carbonat de calciu de pe malurile râului General Carrera din Chili. Locul se vizitează cu vapoare mici și oferă o panoramă minunată asupra insulițelor de aici.

 

Cascadele Athabasca din Canada

 Dacă îți plac peisajele de munte Cascadele Athabasca aflate în parcul național Jasper din Canada este locul ideal pentru tine. Este un loc excepțional pentru iubitorii de natură brută și de descoperiri minunate.

 

Golful Copperfield din Bahamas

 Este un loc magnific pentru a te relaxa, departe de agitație și vacarm. Un adevărat paradis înconjurat de plaje cu nisip alb. În acest cadru excepțional de află o mulțime de pești tropicali.

 Gata cu turul. Fă-ți bagajele!