Top 10 destinații pentru un sejur solo

 

Top 10 destinații pentru un a călătorii de unul singur

top 10 destinatii pentru un sejur solo

 Călătorind singur sau singură vei avea posibilitatea să îți organizezi sejurul liber de la A la Z. Este și o experiență înfloritoare care te va ajuta să înveți să te cunoști, să întâlnești lume nouă dar și să ieși din zona ta de confort. Dar care sunt cele mai bune destinații de descoperit solo? Îți spunem noi.

 

Irlanda

  Irlanda este o destinație minunată de descoperit solo. Este și una din cele mai siguri din lume dar și cele mai primitoare. Te vei putea bucura de lungi drumeții, de descoperirea unor peisaje stâncoase dar și de unele orașe medievale.

 

Australia

 Australia înseamnă aventură. Un pământ populat cu animale sălbatice dar și una din cele mai frumoase țări din lume. În program: plaje paradisiace, deșert semi-arid, scufundări în bariera de corali și cele mai animate orașe.

 

Lisabona

 Înseamnă o bucurie de a trăi incomparabilă. Este un oraș plăcut, cu cartiere pitorești, cu căsuțe pastelate, cu ape albastre, cu tramvaie, cu podul care ne duce cu gândul la San Francisco, cu numeroasele sale muzee și galeriile de artă contemporană. Aici te vei bucura de o atmosferă unică.

 

Tokyo

 Cel mai mare oraș din lume și un pământ al contrastelor. Te vei putea delecta cu gastronomia sa, cu templele din vechiul oraș, dar și cu cartierele pline de viață de aici. Și dacă iubești shoppingul vei adora Tokyo.

 

Bali

 Este ideală pentru o retragere spirituală. Insula are multe de oferit – stagii de meditație, masaje pe malul apei, piețe mici, temple, plimbări cu bicicleta și plaje paradisiace.

 

New York

 Aici nu te vei plictisi nici măcar pentru o secundă. Orașul este îmbătător, atrăgător, intens, magic… ai o mulțime de lucruri de văzut și de făcut în acest oraș gigantic. Manhattan cu zgârie –norii săi, Central Park și muzeele sale, Queens și galeriile de artă, Bronx, Staten Island… dar și Brooklyn.

 

Patagonia

 Dacă vrei să ajungi undeva unde să te rupi de tot și de toate, iată destinația ideală pentru tine. Un teritoriu austral aflat la capătul Argentinei și Chili care va ști cum să te fascineze. Vei descoperi aici o mulțime de locuri care vor ști cum să te fascineze. Aici sunt cele mai incredibile peisaje din lume. Dacă iubești natura și condițiile climatice extreme, Patagonia promite un sejur de neuitat.

 

Istanbul

 O destinație cosmopolită care se poate descoperi solo fără probleme. Vei putea descoperi vechiul Istanbul, să vizitezi Palatul Topkapi, Moscheea Albastră, Marele Bazar, să vizitezi numeroasele muzee sau să faci o croazieră pe Bosfor la apus de soare.

 

Canada

 O destinație turistică, o destinație care înseamnă Far West al Marelui Nord. Păduri infinite, mii și mii de lacuri, munți stâncoși, urși, castori, balene, igluuri și ferme… Țara este plină de parcuri naționale unde poți admira viața sălbatică. Dar mai poți profita de acest sejur pentru a descoperi Vancouver, Toronto, Montreal sau Quebec.

 

Noua Zeelandă

 O destinație pentru a descoperi minunatele panorame de aici. Peisajele lunare și cele două insule cu vulcani, ghețari și ape turcoaz promit un sejur de neuitat.