Cele mai fericite țări din lume

 

În ce țară trebuie să trăiești pentru a fi mai fericit?

cele mai fericite tari din lume

 O asociație specializată în anchete și sondaje a publicat un clasament cu țările care au cele mai multe persoane care se consideră fericite. Și topul s-ar putea să te surprindă cu siguranță. Se pare că Asia și Africa sunt continentele care au cele mai multe persoane fericite. Și din Europa Finlanda se află pe primul loc.

 

Insulele Fiji

 Acest arhipelag al Oceanului Pacific, în largul Noii Caledonii se pare că este cel care adăpostește cei mai veseli oameni din lume. Plaje paradisiace, recifi de corali și o ospitalitate recunoscută… este un paradis și pentru turiști. Insulele Fiji înseamnă și o explorare fantastică și unică, dar și splendidă.

 

Columbia

 O țară din America Latină care se pare că este plină de oameni optimiști. În anul 2012, a fost chiar pe primul loc în clasament. Este o țară magnifică unde turiștii vin mereu. Columbia este un amestec de teamă și de atracție. Este un pământ al miturilor unde vei trăi niște senzații de neuitat. Vei descoperi aici locuri fermecătoare și peisaje sublime. Un climat agreabil, plaje și patrimoniu cultural, activități sportive, etc.

 

Nigeria

 Iată o mică surpriză. Cea mai puțin populată țară din Africa are cei mai optimiști locuitori. O călătorie în țara poveștilor și a legendelor, cu o moștenire spirituală minunată și cu obiceiuri spectaculoase. Aici vei găsi niște orașe unice, o adevărată frumusețe naturală și o cultură multietnică.

 

Arabia Saudita

 Continuăm cu surprizele. În Arabia Saudită se pare că toți locuitorii de aici sunt veseli și optimiști. Cea mai mare țară din Peninsula Arabică se află în apropiere de Irak, Iordania, Oman sau Qatar. Aici vei găsi mai multe orașe încărcate de istorie și un patrimoniu minunat.

 

Filipine

 O țară care nu se lasă abătută de dezastrele naturale din ultimii ani. Vei descoperi aici o bogăție naturală și culturală fără limite. Peisaje variate și încântătoare, multiple culori minunate și situri istorice așteaptă să fie descoperite.