Top 10 țări de vizitat în 2015

 

Top 10 țări de vizitat în 2015

top 10 tari de vizitat in 2015

 Nu. Nu este prea devreme să îți programezi vacanța pe anul 2015 încă de pe acum. Dar știi oare unde să mergi? Trebuie să ieși de pe potecile bătătorite și să alegi să vizitezi unele țări mai surprinzătoare. La fel ca și în fiecare an, Lonely Planet ne dezvăluie care sunt cele 10 destinații de descoperit neapărat în 2015. În program- noi descoperiri, noutăți dar și exotism.

 

Singapore

 În anul 2015, Singapore își va celebra cea de-a 50-a aniversare. O ocazie ideală de a vizita acest oraș- stat, un oraș insular în care zgârie –norii se îmbină perfect cu cele mai tradiționale clădiri. Te poți distra într-un cazinou sau poți vizita numeroasele muzee din oraș. O destinație heteroclită de descoperit.

 

Namibia

 Chiar dacă a fost popularizată de Angelina Jolie, Namibia rămâne încă o destinație secretă. Peisajele sale sunt contrastante dar mereu grandioase. Flora și fauna sa sunt sălbatice. Namibia are numeroase atuuri pentru a seduce vizitatorii. O țară departe încă de turismul de masă.

 

Lituania

 O țară care în 2015 va adopta moneda euro și care va deveni deci mai ușor de descoperit.Te vei relaxa cu siguranță pierzându-te pe străduțele sale.Trebuie să descoperi și lacurile și parcurile naționale de aici.

 

Nicaragua

 Plaje care îi vor seduce pe surferi, o arhitectură extrem de fascinantă, o primire extrem de călduroasă și o pădure încă virgină. Nicaragua are cu ce să-și uimească vizitatorii. Decât Costa Rica sau Jamaica mai bine Nicaragua.

 

Irlanda

 Irlanda înseamnă mai mult decât Dublin, capitala sa. Peisajele verzi, lacurile Connemara, distileriile de whisky, iată numai câteva din atuurile sale care te vor seduce.

 

Republica Congo

 În Republica Congo vei descoperi întreaga Africă. Un fluviu iconic, animale care sunt protejate, un climat cald și umed și o pădure extrem de densă. Pentru o relaxare totală în 2015 trebuie să iei un avion înspre Brazzaville.

 

Serbia

 Lăsată cel mai adesea deoparte din cauza Croației, Serbia este o țară care are o mulțime de atuuri.Poți descoperi aici o cultură variată, o arhitectură impresionantă și un simț al sărbătorilor impresionant.Un week-end aici va fi cel mai frumos.

 

Filipine

 Anul 2015 este aici anul oficial al turismului. Palawan, Malapascua, Mindanao sunt o mulțime de insule din arhipelag care trebuie să fie descoperite. Fiecare are atracția sa particulară.

 

Sfânta Lucia

 Această țară insulară te așteaptă atât cu munți cât și cu plaje. Vei vrea să profiți de tot.

 

Maroc

 Maroc mai are încă multe de oferit. Redescoperă Marrakech, stai câteva zile în dinamicul Tanger și mergi înspre sud unde vei fi uimit cu siguranță.