Piețe de Crăciun care trebuie să fie vizitate în acest an

 

Piețe de Crăciun care trebuie să fie descoperite.

piete de craciun care trebuie sa fie vizitate in acest an

 Sezonul piețelor de Crăciun s-a lansat oficial. Celebre pentru ambianța lor călduroasă și feerică, piețele de Crăciun sunt ocazia ideală de a te pregăti pentru sărbătorile de sfârșit de an. Idei pentru cadouri, o pauză de cafea sau o pauză gurmandă, patinoare… piețele de Crăciun trebuie să fie descoperite. Iată care merită acest lucru.

 

Piața de Crăciun din Strasbourg.

 O piață care adună în fiecare an o mulțime de vizitatori care abia așteaptă să descopere toate festivitățile. Vei găsi aici 300 de căbănuțe repartizate în 11 situri din inima orașului. Piața de Crăciun din Strasbourg este și una din cele mai mari din Europa. În program: artizanat și gastronomie, decorațiuni de Crăciun….

 

Piața de Crăciun din Paris, Champs-Elysées.

 Joe Dassin cânta: Aux Champs-Elysées…cel mai frumos bulevard din lume te așteaptă în fiecare an cu piața sa de Crăciun. Are peste 200 de căbănuțe de lemn. Spectacolul merită să fie descoperit. Vei găsi aici un iluminat magic, vitrine dar și Marea Roată Concorde.

 

Piața de Crăciun din Berlin.

 Dacă ai drumuri pe aici, trebuie să te lași ghidat de magia Crăciunului pe care o vei găsi în piața din Gendarmenmarkt. Cu un decor feeric plin de lumini, este una din cele mai frumoase din Berlin. Artizanat, gastronomie, animații muzicale, spectacole de dans și de teatru… totul este aici!

 

Piața de Crăciun din Viena.

 Cei care trec prin Austria pentru un week-end nu vor regreta cu siguranță dacă vor merge să descopere piața de Crăciun din Viena. O piață care prinde viață în fiecare an, cu peste 50 de cabane. Orașul strălucește cu mii și mii de luminițe și ideile de cadouri nu lipsesc de aici: decorațiuni, gastronomie… un moment feeric garantat.

 

Piața de Crăciun din Republica Cehă.

 Piețele de Crăciun sunt o tradiție și în Republica Cehă. Ținută în fiecare an în locul Vechiului Oraș, una din principalele piețe de Crăciun din Praga te invită să te plimbi prin mijlocul celor mai frumoase cabane. Ai de ales între shopping sau o simplă plimbare.

 

Piața de Crăciun din Stockholm.

 Dacă de Crăciun vrei să profiți de magia Crăciunului scandinavian, trebuie să mergi la Stockholm și la piața de Crăciun din Skansen unde te așteaptă o ambianță magică. Profită de toate decorațiunile de aici pentru a-ți face plinul de cadouri pentru tine și pentru cei dragi.

 

Piața de Crăciun din Londra.

 Hide Park, Southbank… Londra se îmbracă în această perioadă cu cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun și te așteaptă cu cele mai frumoase piețe. În meniu:  produse locale dar și întâlniri cu Moșul. Lasă loc deci magiei în viața ta.