Prepară altfel delicioasa fondue cu ciocolată

 

Prepară altfel delicioasa fondue cu ciocolată

prepara altfel delicioasa fondue cu ciocolata

 Dacă vrei un desert plin de ciocolată nimic nu se compară cu o savuroasă fondue cu ciocolată. Dar știai și că o poți reinventa și că te poți bucura de ea și altfel?

 Deci pentru a schimba puțin lucrurile îți propunem câteva rețete de fondue cu unele ingrediente originale sau cu o prezentare mai particulară. Iată cum se poate reinventa deci delicioasa fondue cu ciocolată.

 Iată câteva rețete de fondue de servit la desert.

Cu unt de arahide

 Iubitorii de unt de arahide sau de ciocolată Reese’s vor adora cu siguranță această rețetă de fondue pe jumătate cu ciocolată pe jumătate cu unt de arahide. Poți miza fie pe un unt de arahide crocant, fie pe unul mai cremos, în funcție de gusturi. Poți folosi și covrigi.

 

Cu biluțe de ciocolată

 Cumpără sau prepară în casă niște biluțe de ciocolată și înmoaie-le apoi în delicioasa fondue de ciocolată. Sunt extrem de delicioase.

 

O notă de caramel

 Adaugă data viitoare când mai prepari fondue la rețeta clasică niște cuburi de caramel. Vei obține un preparat mai mult decât delicios.

 

Cel mai dulce desert

 Prepară patru tipuri de fondue – cu ciocolată neagră, cu ciocolată cu lapte, caramel și ciocolată albă și pregătește unele prezentări individuale folosind vasele pentru sos.

 

Mai mult exotism la tine în farfurie

 La desert mai poți miza și pe unele fructe mai exotice care vor schimba puțin tradiționalele căpșuni și banane. Aici intră și fructul dragonului, ananas, portocala roșie, carambola, etc. Astfel, adulții și copiii vor descoperi noile fructe. Dar de data aceasta cu ciocolată.

 

Cu churros

 Mai bune decât biluțele de ciocolată sau gogoșile, poți folosi churros pe care le poți bineînțeles cu ciocolată.

 

Un sos dublu

 Trebuie mai întâi să înmoi bucățile de fructe sau de marshmallows în ciocolată dar apoi le mai poți reînmuia în unele garnituri mai speciale: nuci, bucăți de biscuiți, fulgi de cocos prăjiți, nuci prăjite, sprinkles, etc.