Deserturi cu cremă tartinabilă de ciocolată

 

Idei de deserturi cu o cremă tartinabilă de ciocolată şi alune

deserturi cu crema tartinabila de ciocolata

 Ce poate fi mai plăcut decât un deliciu cu ciocolată şi cu alune de savurat alături de prieteni? Descoperă citind acest articol câteva idei pentru a incorpora crema tartinabilă de ciocolată şi alune în cele mai delicioase deserturi.

 

Transformă pâine cu banane într-un fel de mâncare gurmand.

 Întinde pe pâine înainte de coacere crema tartinabilă pentru a-i ameliora instant atât gustul cât şi felul în care arată.

 

Prepară o pizza pentru desert.

 Folosește altfel crema ta favorită pentru biscuiți preparând o pizza. Pune crema tartinabilă peste aluatul de pizza alături de felii de fructe proaspete şi cei din jurul tău se vor extazia în faţa acestui preparat minunat.

 

Prepară cele mai delicioase frappé-uri.

 Poţi obţine cele mai delicioase frappé-uri cu ajutorul acestei creme. Este de ajuns dacă amesteci cremă glasată, cremă tartinabilă cu alune şi puţin lapte pentru a te delecta cu cel mai savuros frappé.

 

Vive la France.

 Du-ți papilele gustative într-o călătorie minunată la vremea desertului. Folosește crema tartinabilă cu alune pentru pancakes şi pentru clătite. Poți umple şi aluatul pentru cornuri sau cornuleţe cu acest deliciu.

 

Ameliorează reţeta pentru brownies.

 Poţi transforma o banală negresă în cel mai bun desert adăugând câteva linguri de cremă tartinabilă în amestec înainte de a-l da la cuptor. Pentru un desert din cele mai decadente, garniseşte negresa cu îngheţată de fistic şi cu o lingură de cremă tartinabilă.

 

Folosește crema tartinabilă cu ciocolată şi alune pentru cel mai crocant aluat de foietaj.

 Umple aluatul filo –un aluat din foi individuale cu crema tartinabilă apoi garniseşte totul cu căpșuni. Vei obţine cel mai delicios preparat ideal pentru cele mai rafinate mese.

 

Garnitură de cremă tartinabilă de ciocolată şi alune.

 Iată un preparat ideal pentru o gustare dulce preparată în ultimul minut. Dacă nu ai timp să prepari un desert laborios, nicio grijă. Îşi va face de minune treaba. O poți folosi pentru a sublima următoarele preparate:

 - produsele de patiserie şi biscuiți.

 - pentru crackers cu unt de arahide.

 - cremă glasată.

 Se poate folosi şi pentru pâinea prăjită sau pentru a prepara cele mai delicioase clătite cu cremă tartinabilă, cu banane şi cu brânză.

 Dar crema tartinabilă cu ciocolată şi alune nu trebuie să fie singura vedetă. O poţi amesteca fără probleme cu unt de arahide, cu brânză, cu cremă sau cu un glasaj pentru a–ţi pune în valoare toate deserturile.