Descoperă beneficiile apei cu ananas pe stomacul gol

 

Apa cu ananas te păstrează hidratat

Descoperă beneficiile apei cu ananas pe stomacul gol Apa cu ananas are proprietăți anti-inflamatorii, purifiante și este mult mai eficientă pe stomacul gol deoarece stomacul nostru absoarbe mai bine nutrienții.

 Fără zahăr, bogat în compuși esențiali, apa cu ananas este cea mai bună modalitate de a te păstra hidratat, de a lupta împotriva inflamațiilor și de a stimula și proteja ficatul. Este extrem de ușor de preparat și atât de delicioasă încât nu ai cum să îi reziști.

      Care sunt beneficiile apei cu ananas pe stomacul gol?

Apa cu ananas reduce inflamațiile

 După cum bine știți, ananasul conține o enzimă extrem de interesantă cunoscută sub numele de bromelină. Principala sa funcție este aceea de a lupta împotriva inflamațiilor, distrugând astfel toxinele care ne atacă țesuturile și activează durerea, edemele și retenția de apă. Apa cu ananas, consumată în mod regulat va preveni artrita.

 

Apa cu ananas contribuie la pierderea în greutate

 Cu condiția să ai un stil de viață sănătos și echilibrat. Astfel, vei putea beneficia de următoarele:

 - Senzația de sațietate va apărea mult mai repede;

 - Nu vei mai avea poftă să consumi dulciuri;

 - Tiamina prezentă în ananas va stimula metabolismul, datorită transformării hidraților de carbon în energie;

 - Vei fi hidratat;

 - Vei obține micro-nutrienții pe care apa nu ți le poate oferi de una singură;

 - Vei evita crampele și celelalte probleme legate de oboseală datorită potasiului conținut de ananas, extrem de eficient pentru menținerea echilibrului electroliților din organism;

 

Apa cu ananas are grijă de ficatul și intestinele noastre

 Bromelina este o enzimă conținută de ananas care acționează ca un catalizator asupra ficatului, permite sintetizarea vitaminelor și proteinelor. Antioxidanții prezenți în apa cu ananas te ajută să îți detoxifici corpul de metalele grele. Apa cu ananas te va ajuta să îți cureți intestinele și să eviți constipația.

 

Apa cu ananas este eficientă pentru problemele cu tiroida

 Ananasul conține iod și bromelină, o enzimă care ne protejează de numeroasele boli auto-imune, este ideală pentru tratarea simptomelor legate de problemele cu tiroida.

 

Cum se prepară apa cu ananas?

Ingrediente:

 - ½ ananas;

 - 1 litru de apă;

 Apa cu ananas este cea mai simplă și mai rapidă opțiune. În acest caz, curăță o jumătate de ananas și taie-l în bucăți mici. Bucățile de ananas așează-le într-un pahar mare cu apă. Las-o să stea pe timp de noapte. Ziua următoare, scoate bucățile de fruct pentru a păstra apa aromatizată. Poți consuma apa cu ananas de-a lungul întregii zile. Nu uita că apa cu ananas trebuie consumată pe stomacul gol.

Categorie: