5 exerciții pentru a atrage iubirea

 

Merităm și putem întâlni perechea minunată pentru sufletul nostru

5 exerciții pentru a atrage iubirea Gândirea pozitivă, o intenție bine focalizată și exercițiile de vizualizare sunt instrumente care ne pot ajuta să facem acele schimbări necesare în viața noastră. Există tehnici care lucrează cu mintea subconștientă, ajutând la întărirea credinței că merităm și putem întâlni acea pereche minunată pentru sufletul nostru.

 Aceste cinci exerciții sunt inspirate de cartea 50 ways to find a husband or wife (50 de moduri de a întâlni un soț sau o soție) scrisă de Bentley Browning, orator și scriitor motivațional care ține conferințe și cursuri de succes pe acest subiect care ne incită pe mulți dintre noi: iubirea.

 

Exercițiul 1: Fă un “altar al iubirii”

 Caută un colț în apartamentul tău pe care îl poți transforma într-un loc sacru, iar pentru aceasta ai nevoie doar de o măsuță sau de un raft pe care să-l împodobești cu flori, notițe cu afirmații pozitive, lumânări, tămâie, uleiuri de aromaterapie. Poți plasa aici și mici statuete sau figurine care să te inspire. În acest loc te vei putea conecta la dorințele cele mai profunde ale inimii tale, poți medita, poți adresa cereri către divinitate. Dacă ești credincios, încredințează-i lui Dumnezeu problemele și dificultățile cu care te confrunți și cere-i ajutorul tău.

 

Exercițiul 2: Schimbă-ți expresia corporală

 Când te simți deprimat sau abătut, fii atent la felul în care mergi, la respirație, la expresia feței tale. Toate acestea au un efect direct asupra stării tale sufletești, iar dacă vei face o încercare și-ți vei schimba limbajul corporal cu siguranță te vei simți mai bine. Ține capul drept și privește spre cer. Îndreaptă-ți umerii și încearcă să zâmbești, chiar dacă la început zâmbetul tău va fi unul mai timid, vei vedea că vei reuși să zâmbești cu adevărat. Încearcă să pășești detensionat. Vei vedea că toate acestea funcționează.

 Un pacient deprimat a consultat un psihiatru, iar acesta i-a spus să iasă pe stradă și să numere câte acoperișuri colorate sunt în oraș și să fie atent să nu scape vreunul. Întors la cabinetul psihiatrului, o săptămână mai târziu, pacientul i-a spus că nu reușise să facă o listă completă, însă că se simțea mult mai bine. Care ar fi explicația? Se pare că este imposibil să te simți deprimat când avem o postură dreaptă, care să emane încredere în sine. Dacă te simți trist sau copleșit, încearcă acest mic truc al posturii și vei vedea rezultatele!

 

Exercițiul 3: Legea abundenței

 Această lege afirmă că nu există doar o singură persoană care s-ar putea potrivi cu tine, ci există mai multe potențiale perechi minunate între care ai putea să alegi. Nu lăsa ca credințele tale limitatoare să te condiționeze. Universul este un exemplu de abundență. Ia în considerare că nu ai nevoie de aceste gânduri deprimante care uneori te asaltează, de genul: “Cei mai buni sunt deja luați” sau “Nu există suficienți bărbați buni”. Permite legii abundenței să intre în viața ta prin intermediul transformării gândirii: crede că există mai multe persoane compatibile cu tine care să fie disponibile. Repetă cu încredere: Iubirea mă înconjoară.

 

Exercițiul 4: Acționează ca și cum deja ai ceea ce-ți dorești

 Comportă-te ca și cum perechea visurilor tale ar fi deja alături de tine. Pregătește-ți apartamentul și în special dormitorul pentru sosirea lui în viața ta. Ia două periuțe de dinți, două pahare de vin, două perne. Fă loc în dulap pentru lucrurile sale. Obișnuiește-te să gândești și să acționezi ca și cum în casă deja ați fi doi: tu și perechea ta ideală. Trăiește-ți viața ca și cum el ar fi deja alături de tine. Când mergi, imaginează-ți că te ține de mână. Vizualizează-l alături de tine. Simte energia. Joacă-te cu imaginația, simțind în fiecare moment că acea persoană specială la care visezi este deja în viața ta și acționează în consecință. Universul va răspunde demonstrației tale de credință, iar vibrația specifică pe care o vei emite în univers va atrage acea persoană care are calitățile pe care le dorești. Avantajul este acela că energia ta se va schimba, iar eliberându-te de disperarea proprie unei persoane care este veșnic în așteptare, capacitatea de a atrage acea persoană specială se va amplifica.

 

Exercițiul 5: Fii iubire!

 Nu căuta cu disperare iubirea. A dori va genera și mai multă dorință, iar odată cu neîmplinirea acestora, va rezulta și mai multă insatisfacție. Atunci când tu însuți devii o sursă de iubre, deja ai ceea ce cauți și nu trebuie să cerșești afecțiunea și atenția celorlalți, ca și cum starea ta de bine ar depinde de aceștia. Întreabă-te la modul sincer: dacă aș fi iubire, cum aș acționa?, cum aș vorbi?, cum aș zâmbi? cum aș reacționa în diferite situații? Fii iubire și observă cum astfel se va transforma întreaga ta lume interioară.