Afirmatiile sanatatii

 

Doreşti să fii sănătos? Iată ce afirmaţii trebuie să faci

afirmatiile sanatatii

 Orice om de pe planeta aceasta poate să fie sănătoasă, fericită, împlinită, iubită. Dar depinde foarte mult de gândurile pe care le are şi de convingeri. Un copil care de mic este bolnav se poate îmbolnăvi foarte uşor la maturitate dacă nu îşi schimbă convingerile. Nimănui nu îi place să fie bolnav. Toată lumea spune că sănătatea este cea mai importantă dar aceasta sănătate o ai dacă alegi drumul cel mai potrivit pentru tine şi dacă ţii cont de legile Divine.

 

Poţi să fii sănătos?

 Sigur că da. Oricând îţi doreşti să fii sănătos, o poţi face. Mulţi mă vor contrazice dar nu pot obiecta nimic la atâtea vindecări miraculoase de aşa zisele boli incurabile. Oameni care s-au vindecat de cancer crezând cu toată fiinţa lor în vindecare şi în faptul că sănătatea le stă la dispoziţie. Atunci când există o boală este bine să fim atenţi şi la gândurile şi sentimentele pe care le avem. Suntem ataşaţi de cineva sau de ceva? Stăm oare în prezent sau doar în trecut şi viitor? Ne iubim cu adevărat sau ne batem joc de corpul nostru?

 

Sănătatea este starea naturală a omului

 Sănătatea este starea mea naturală şi o accept cu bucurie şi fericire.” Spune această afirmaţie de câte ori simţi nevoia şi observi că te gândeşti la boală. Sănătatea există în fiecare corp uman dar nu toată lumea crede în ea. Dumnezeu ne-a lăsat pe acest pământ în sănătate şi bucurie. Dar faptul că există atât de mulţi oameni bolnavi nu înseamnă că ei au şi acceptat acest lucru. Copii care se nasc bolnavi aleg asta pentru a putea depăşi această realitate dar şi pentru o lecţie de viaţă pe care părinţii trebuie să o înţeleagă.

 

Crede în sănătatea ta

 Cred în sănătatea pe care o am, cred în mine şi în corpul meu care este cel mai bun prieten al meu” Atunci când crezi în sănătatea pe care o ai, tu o menţii. Crezând în ea, vei deveni şi mai sănătos/sănătoasă şi celulele corpului tău se vor regenera. Credinţa este cea mai puternică. Poţi să ai orice îţi doreşti, dacă tu crezi în tine. Poţi să fii sănătos tun dacă tu crezi în acest lucru. Sau dimpotrivă, poţi să fii bolnav dacă crezi că eşti o persoană bolnăvicioasă. Alegerea îţi aparţine.

 

Fii recunoscător pentru sănătatea ta

 Sunt recunoscător pentru sănătatea pe care o am şi mulţumesc Divinităţii zi de zi pentru această stare de bine şi de sănătate.” Mulţumind în fiecare zi pentru starea ta de sănătate perfectă vei reuşi să îţi menţii această stare de sănătate şi să fii şi mai sănătos cu fiecare zi care trece. Recunoştinţa este un proces care face minuni în viaţa oamenilor. Cu cât eşti mai recunoscător pentru starea de sănătate atunci când eşti sănătos cu atât mai sănătos eşti. Primeşti întotdeauna ceea ce apreciezi şi iubeşti. Iar atunci când iubeşti starea de sănătate, fii convins/ă ca ea nu te va ocoli.

 

Sănătatea este prezentă în fiecare corp uman

 Fiecare om merită să fie sănătos şi să se bucure de stări minunate de fericire şi bucurie.” Apreciind acest lucru şi dorind acest lucru fiecărui om din această lume tu vei primi şi mai multă sănătate din partea Divinităţii. Dorind altora ceea ce ai tu, practic recunoşti că meriţi să ai parte de asta. Fiecare fiinţă de pe acest pământ merită să se bucure de sănătate. Dar pentru asta trebuie să aleagă viaţa cea mai potrivită pentru ei. Sunt şi oameni care preferă să îşi înveţe lecţiile vieţii prin alegerea unei boli peste care pot trece sau nu. Depinde în totalitate de ei. Dacă îşi învaţă lecţia atunci boala dispare.

 

Celulele vorbesc prin sănătatea ta

 Celulele corpului meu evocă sănătatea şi starea de echilibru pe care o am chiar acum.” Celulele corpului tău comunica prin intermediul subconştientului tău. În momentul în care ai o stare de bine şi eşti fericit, celulele din corpul tău îţi redau această fericire şi îşi fac treaba în mod corespunzător. Când ai o stare de stres, nervi, tristeţe, celulele din corpul tău ripostează şi îţi arată că eşti pe un drum greşit din care poţi ieşi dacă îţi schimbi gândirea.

 

Sănătatea porneşte din mintea ta

 „Mintea mea este cea care controlează starea mea de sănătate. De acum voi spune tot mai multe lucruri bune şi mă voi gândi cu multă iubire la starea mea de sănătate perfectă pe care o trăiesc acum.” Mintea este care conduce inclusiv starea ta de sănătate. Mai bine spus mintea subconştientă care ascultă ordinele minţii conştiente. Uneori nu ne dăm seama ce se întâmplă cu noi dar când ne lăsăm duşi de mintea conştientă şi ascultăm cum toţi se plâng de boli şi necazuri practic ne înveninăm mintea şi vom ajunge să trăim în boală şi supărare.

 

Sănătatea ascultă de inimă şi sentimentele tale

 „Sunt conştient/ă că inima şi sentimentele mele mă ajută să am starea de sănătate perfectă. De acum înainte voi gândi şi voi simţi lucruri frumoase şi pozitive şi care mă fac să mă simt bine.” Inima şi sentimentele tale sunt şi ele vinovate pentru starea ta de sănătate. În momentul în care spui cu multă durere în suflet: „te urăsc” sau „sunt disperat/ă, nu ştiu ce să mai fac” atunci emoţia pe care ai transmis-o este cea care te duce spre boala. Cei mai mulţi oameni bolnavi sunt cei care se îmbolnăvesc de depresie, urmând ca apoi să aibă şi alte boli grave. Depresia este boala secolului XX. Nu te lăsa doborât de ea.

 

Sănătatea curge ca un fluviu prin corpul tău

 „Sănătatea curge ca un fluviu prin corpul meu. Dacă îi dau voie să curgă liber şi nu îl opresc prin rezistențele şi gândurile mele atunci starea mea de sănătate este perfectă.” Fluviul sănătăţii este prezent în tine în fiecare moment. Însă atunci când îl opreşti sau îl blochezi prin diverse gânduri şi emoţii el se opreşte şi nu mai circulă iar tu rămâi şi te simţi rău, fără să realizezi care este problema. Crezi că ai fost pedepsit, că meriţi să fii bolnav/ă dar de fapt tu ţi-ai creat asta cu gândurile şi emoţiile tale.

 

Sănătatea vorbeşte prin stările de bine

 „Atunci când mă simt bine, sunt sănătos/sănătoasă şi totul este minunat, divin, extraordinar. Eu trăiesc acum aceste momente magice de sănătate perfectă.” Stările de bine şi de fericire sunt cele care îţi arată că eşti pe calea cea bună şi viaţa ta este frumoasă şi perfectă. Cât timp durează ele asta doar tu ştii. Important este să te ţii de treabă şi să fii conştient/ă că stările de bine îţi formează sănătatea.

 

Tu îţi creezi starea de sănătate

 „Eu sunt unicul/unica persoană responsabilă pentru starea mea de sănătate. Eu am puterea de a alege să fiu sănătos sau bolnav, să fac lucrurile greşit sau corect, să aleg drumul bun sau pe cel rău. Toate acestea sunt responsabilităţile mele.” Oamenii este bine să înţeleagă că starea lor de sănătate este creată de către ei. Cu fiecare cuvânt, fapt sau gând ei creează viaţa lor. Cei care sunt pesimişti şi neîncrezători în ei şi în Creator vor avea mai multe boli decât cei care sunt optimişti. Dar pentru asta contează şi ce fel de fapte face fiecare şi ce gândeşte. Când gândeşti despre alţii rău îţi primeşti răsplata. Fiecare este responsabil pentru starea lui de sănătate.

 Aceste afirmaţii despre snatate te ajută să înţelegi că sănătatea este starea naturală şi că ea curge asemeni unui fluviu prin corpul tău. Boala nu înseamnă o pedeapsă dată de Creator dar este un efect al gândurilor, sentimentelor şi faptelor tale.