Vindeca-ti sufletul prin iubire

 

Suferințele și rănile vorbesc despre noi

vindeca ti sufletul prin iubire

 Toţi am trecut prin suferinţe, faptele noastre au rănit sau am fost răniţi de alţii. Poate din alte vieţi. Poate de acum. Sufletul nostru ştie tot ce există şi toate experienţele pe care le-a trăit. Având în vedere că avem un singur suflet care trece prin nenumărate vieţi de-a lungul milioanelor de ani, în mod inconştient, adică în subconştientul nostru rămân rămăşiţe din fricile, temerile, experienţele anterioare.

 

Teama este prietena noastră

 Poate v-aţi întrebat de multe ori de ce aveţi o teamă sau unele comportamente ciudate legate de unele lucruri. De exemplu, eu am avut mereu teamă de bătaie. Nu suportam să fiu bătută sau să văd alţii cum bat oamenii, animalele etc. Nu suportam violenţa de nicio culoare. Cu timpul am aflat că nu îmi acceptam partea feminină din mine. De mică îmi doream mai degrabă să fiu bărbat, să nu sufăr atât de mult, să nu mă sacrific pentru alţii. Din totdeauna ciclul meu menstrual nu venea regulat şi am început să am şi probleme la ovare. Aceste lucruri mi-au pus multe întrebări.

 

Viețile trecute vorbesc prin noi

 Am descoperit însă care era realitatea din spatele acestui lucru. De fapt în vieţile trecute eu am fost maltratat/maltratată de către alţii. Am trăit nenumărate experienţe de acest gen şi pur şi simplu, subconştientul îmi reda teama aceea. Nu suportam să fiu femeie tocmai pentru că am fost abuzată de multe ori. Violenţa făcea parte din mine şi am adus-o cu mine până în acest corp de acum. Să nu credeţi că sunt o batăuşă. Însă am momente când din joacă mai lovesc pe prietenii sau pe iubitul meu. Aparent este o joacă pentru mine dar pentru subconştient este un lucru atât de real şi atât de adevărat încă îmi oferă mai mereu şansa să o fac.

 

Iertarea face minuni

 După ce am aflat aceste lucruri, mi-am dorit să pot ierta. Să iert toate situaţiile şi să îmi redescopăr partea feminină din mine. Este un lucru atât de minunat să poţi ierta tot ce a fost, încât recomand fiecăruia să facă acest lucru. Ne iertarea ne duce doar la suferinţe, la temeri, la dureri, la scenarii negative, la disperare, la depresie. Ne iertarea crează situaţii care ne pun din nou faţa în faţă cu aceste lucruri, din nou şi din nou şi din nou până când înţelegem, acceptăm, iertăm.

 

Conștientizarea temerilor ajută să vă vindecați

 Vă recomand să începeţi să vă conştientizaţi temerile. Uitaţi-vă în ce domeniu aveţi probleme, ce frici aveţi, ce dureri, ce situaţii vin în calea voastră, ce gânduri vă invadează, ce boli aveţi. Scrieţi-le pe o foaie. Descărcaţi-vă. Recomand să cereţi ajutorul spiritelor înalte, poate fi Isus, Maica Sfântă Maria, Dumnezeu, Arhangheli, îngeri, ghizi, oricine credeţi că vă poate ajuta. Descoperiţi-vă ce anume vă împiedică să duceţi viaţa minunată pe care o doriţi.

 

Iertați, iertați, iertați

 După ce aţi reuşit să conştientizaţi, să înţelegeţi blocajul, vedeţi dacă puteţi să iertaţi. Acest lucru are mai multe zile şi mai mulţi paşi. Chiar azi am primit tehnica iertării şi vindecării sufletului. Vă recomand să o faceţi dacă doriţi cu adevărat să vă iertaţi. Să iertaţi tot ce vi s-a făcut sau aţi făcut în vieţile de până acum. Dumnezeu şi Isus ne iartă. Asta este un lucru perfect adevărat şi îl ştiu pentru că mi s-a spus că este aşa.

 

Tehnica iertării experienţelor din vieţile trecute

 “Relaxaţi-vă, puneţi-vă o muzică liniştitoare, ambientală. Închideţi încet ochii. Relaxaţi-vă total. Nu vă gândiţi la absolut nimic. Dacă vă invadează gândurile, priviţi un burete care şterge gândurile voastre. Ştergeţi-le până nu mai apare niciun gând. Acum priviţi-vă într-un loc minunat, un peisaj de vis. Aici sunteţi înconjurat de către Isus, Maria, Arhangheli şi cine mai doriţi voi. Îmbrăţişaţii pe toţi şi cereţi iertare. Începeţi să vă cereţi iertare de la voi înşivă.

 “Îmi cer iertare de la mine, în toate vieţile, în toate situaţiile şi în toate experienţele pe care le-am avut şi mi-au adus blocajul acesta.”

Apoi continuaţi:

 “Îmi cer iertare de la toate sufletele pe care le-am rănit sau care m-au rănit, care mi-au făcut rău sau cărora le-am făcut rău acum şi întotdeauna.”

 Începeţi să simţiţi cum inima vi se deschide şi din ea porneşte energia iubirii. Observaţi cum energia iubirii se împrăştie prin Univers. Iubirea, iubirea, iubirea.

 “Inima mea este deschisă, inima mea simte iubirea din Univers, inima mea iartă toate experienţele şi situaţiile care au condus la blocajul acesta, inima mea trăieşte, inima mea bate pentru viaţa pe care o am. Iert pe toţi şi pe oricine. Totul este deja iertat şi uitat. Mulţumesc!”

 

Isus este ghidul vostru

 Acum, Isus va începe să vă ghideze spre celelalte vieţi şi să priviţi unele scene. Aceste scene au nevoie să le transmiteţi iubire. Din toată inima voastră. Acest lucru înseamnă că aţi iertat. Dacă situaţiile pe care le vedeţi le puteţi oferi iubire înseamnă că aţi iertat. În cazul în care una din scene vă emoţionează prea profund, Isus va opri filmul şi te vei reîntoarce la starea fizică. “

 Eu am reuşit să ofer iubire până la o scenă care m-a zguduit. Corpul a început să îmi tremure, aproape plângeam şi nu puteam să mai văd. A fost o scenă groaznică peste care n-am putut să trec dar sper să o fac data viitoare.

 

Tehnica iertării este utilă și folositoare

 Această tehnică care ne ajuta sa iertam este foarte utilă şi foarte frumoasă. A ierta este cel mai minunat lucru și mulțumesc lui Dumnezeu pentru că există pe Pământ. Iertaţi-vă pe voi şi iertații pe ceilalţi. Însă nu uitaţi un lucru: a ierta înseamnă a uita! Iertaţi şi veţi uita tot ce s-a întâmplat.