Motivele pentru care ne imbolnavim

 

Află motivele îmbolnăvirii

motivele pentru care ne imbolnavim

 Suflet frumos eşti mai sănătos decât îți imaginezi. Eşti însăşi sănătatea şi asta este foarte adevărat. Însă câteodată se întâmplă să uităm acest lucru şi să transformăm energia sănătăţii în boală.

 

Totul este energie.

 Tot ceea ce vezi cu ochii tăi, tot ceea ce simţi, tot ceea ce auzi. Totul este energie. Această energie vibrează şi aduce alte energii la fel. De câte ori te simţi fericit, practic vin spre tine alte energii la fel. De câte ori te simţi trist şi supărat aduci după tine energii asemănătoare şi ţi se întâmplă tot fel de lucruri pe care le numim ghinioane.

 

Sănătatea face parte din tine

 Sănătatea este parte din natura omului. Nu există om care să nu fie sănătos şi să nu aibă această energie a sănătăţii în interior. Corpul fizic este făcut să reziste cât mai mulţi ani. Cel puţin 120 de ani. Dar totuşi mulţi oameni părăsesc Pământul la vârste foarte tinere din cauza bolilor. Ce se întâmplă? Care este motivul?

 

Gândurile şi sentimentele

 Acestea sunt responsabile pentru sănătatea noastră. Trebuie să înţelegeţi că însăşi gândul este energie. Energie creatoare. Poate părea cam ciudat însă asta este realitatea. Gândiţi-vă că avem mii de gânduri în fiecare zi. Dintre care majoritatea dintre ele sunt legate de sănătate, abundenţă, relaţii. Atunci când suntem sănătoşi noi nu ne gândim la sănătate ca la un lucru magic şi minunat. Pentru noi sănătatea este un fapt dat de către Dumnezeu. Însă nu e chiar aşa.

 Eu mai demult am fost o fire mai bolnăvicioasă. E adevărat, nu mă gândeam toată ziua la boală, nici măcar la sănătate însă faptul că aveam unele sentimente de invidie sau supărare a creat unele boli. Nu erau grave. Pietre la rinichi, răceli etc Însă asta a contat foarte mult. Apoi am făcut o depresie foarte urâtă în urma căreia vroiam să plec de aici de pe Pământ nemaigăsind niciun lucru frumos de care să mă bucur.

 

Sufletul își dorește ceva mai mult

 Dar totuşi sufletul îşi dorea să ajungă ceva mai mult. Îşi dorea să experimenteze lucruri minunate. Şi singură am trecut din depresie imaginându-mi că sunt în faţa unor oameni şi explicându-le cum pot să-şi schimbe viaţa. Seară de seară făceam aceste lucruri. De atunci n-am mai fost bolnavă deloc. Nici măcar o răceală. N-am mai luat nici medicamente. Şi asta a fost în ianuarie 2013. Acum suntem în luna septembrie 2014.

 Simt o mare recunoştinţa pentru faptul că sunt sănătoasă şi nu am nevoie de medicamente pentru că ştiu că eu sunt sursa vindecării mele.

 

Gândurile negative ne pot îmbolnăvi

 Chiar şi atunci când nutrim gânduri de invidie, ură, supărare, tristeţe ne putem îmbolnăvi. Aceste gânduri şi sentimente sunt de vibraţie joasă şi energia care ar trebui să circule lin şi constant în corpul nostru (ca şi atunci când suntem sănătoşi) dintrodată nu mai poate circula. Şi astfel organele care au nevoie de aceea energie nu se mai poate alimenta cauzând astfel un blocaj energetic care duce la îmbolnăvirea organului fizic.

 După cum am spus totul este energie. Deci noi suntem energie. Această energie circulă mereu în corpul nostru. Dar în momentul în care gândurile şi sentimentele noastre o iau în partea distructivă de vibraţie joasă aceea energie este pur şi simplu blocată şi astfel apar anumite afecţiuni.

 

Fiecare boală are o cauză

 Pentru fiecare boală există o cauză. Şi toate dar absolut toate bolile apar din cauze spirituale. Emoţiile distructive de genul: supărare, stres, tristeţe, invidie, ură, frică toate acestea cauzează boala.

 Energia sănătăţii trebuie să circule liber prin corpul nostru. Însă în momentul în care noi nu permitem acestei energii să circule şi o blocăm prin gândurile şi sentimentele distructive aceasta ia forma unei boli.

 

Bolile sunt create de către noi

 Fiecare boală este creată de către noi. Noi putem inclusiv să vindecăm pe ceilalţi dar şi pe noi înşine. Când aveţi în familie un caz de boala nu vă gândiţi niciodată că aceea persoană nu va rezista sau săraca de ea, e bolnavă. Aceste gânduri provoacă mai multă boală chiar dacă nu e vorba de corpul vostru. Însă despre asta voi discuta în alt articol.

Pentru început este nevoie să ştim cauzele bolilor care apar şi de ce ne îmbolnăvim.

 Energia sănătăţii este blocată de către gândurile şi sentimentele noastre astfel în plan energetic apare un blocaj care duce la boală.

 Convingerile noastre legate de corpul nostru care spunem noi este bolnăvicios plus alte convingeri de genul: ai grijă că dacă nu te îmbraci bine te îmbolnăveşti, nu sta în ploaie că te îmbolnăveşti, sunt o persoană bolnăvicioasă, mereu mă răcesc dacă apare frigul şi multe multe altele de acest gen.

 

Lipsa iubirii duce la îmbolnăvire

 Lipsa iubirii este un alt factor. Atunci când iubirea este conştientizată în viaţa ta nu există niciun motiv să ai parte de îmbolnăvire. Dar când spun iubire mă refer la a iubi tot ce există nu doar anumite persoane sau lucruri ci tot.

 

Lipsa recunoștinței, un alt motiv de îmbolnăvire

 Lipsa recunoştinţei este un alt motiv. Nu suntem suficient de recunoscători pentru sănătatea pe care o avem astfel că ne este luată. Întotdeauna să fiţi recunoscători pentru că sunteţi sănătoşi şi veţi fi sănătoşi în continuare. 

 Odată ce ştiţi aceste lucruri luaţi o foaie de hârtie sau pe calculator şi notaţi-vă toate convingerile voastre legate de sănătate sau boala. Tot ce credeţi voi despre corpul vostru. Aceste lucruri vă vor ajuta să înţelegeţi de ce apare boala în corpul vostru.

 Notaţi-vă tot ce credeţi despre voi şi corpul vostru într-o manieră cât mai detaliată pătrunzând până în profunzimile credinţelor voastre.

 

Afirmația zilei pentru o sănătate deplina

 Sunt sănătos/sănătoasă din toate punctele de vedere. Energia sănătăţii circulă prin corpul meu în mod constant şi sunt una cu sănătatea mea căreia îi mulţumesc pentru existenţa ei în viaţa mea.

 

Meditaţia sănătăţii, meditaţia zilei

 Dacă sunteţi familiarizaţi cu starea de meditaţie este foarte bine să o faceţi cât mai des. Puteţi să vă revigoraţi în fiecare dimineaţă stând măcar zece minute în meditaţia sănătăţii. Simţiţi cum circula această energie prin tot corpul şi se revarsă în pământ. Energia începe să curgă prin cap ajungând la mâini, corp, picioare şi atingând fiecare organ pe care îl întâlneşte. Simţiţi această energie şi la final urmăriţi ca aceasta să coboare în pământ.

 

Recunoştinţa pentru starea de sănătate

 Seara puteţi să staţi într-o stare de recunoştinţă pentru sănătatea voastră. Este minunat să simţi toată mulţumirea pentru că energia sănătăţii curge constant în viaţa noastră. Dacă sunteţi bolnavi simţiţi că deja v-aţi vindecat şi fiţi recunoscători pentru acest lucru