Sanatatea prin cuvinte

 

Sănătatea stă în cuvintele pe care le spuneți

sanatatea prin cuvinte

 Când spunem sănătate de fapt spunem totul. Însuși cuvântul sănătate conține o vibrație foarte mare şi puternică. Observăm de foarte multe ori cum oamenii când se întâlnesc, se întreabă:

Cum stați cu sănătatea?

Nu spune nimeni “cum stai cu boala?”. Sănătatea este foarte importantă pentru a putea trăi. Toți ne dorim să avem sănătate însă mereu intervine ceva pentru care ne îmbolnăvim. De obicei bolile vin ca să ne arate ce nu merge bine în viața noastră. Toate bolile au învățături și nici o boala nu vine fără un scop anume.

 

Energia negativă prea multă dăunează sănătății

 În momentul în care în viața noastră există prea multă energie negativă, corpul nu mai poate lupta cu aceste energii. Efectiv secăm propriul corp cu gândurile şi sentimentele negative. Corpul este format din energie deci această energie este foarte uşor de schimbat. Trebuie doar să ştim cum.

 Putem să ne schimbăm energia negativă şi chiar şi boala în sănătate prin cuvintele, gândurile şi sentimentele noastre. Când sunteți într-o stare de boală, este firesc să nu fie uşor să vă gândiţi că sunteţi sănătos dar măcar nu mai vorbiţi despre boala!

 

Victimizarea vă face rău si va distruge sănătatea

 Nu mai fiţi victime! Asumați-vă propria răspundere asupra bolii. Întrebaţi-vă mereu:

“Ce am făcut? Ce am greșit? Ce trebuie să învăţ? Ce trebuie să ştiu? Ce emoţii negative am acumulat în corp?”.

 

Mintea subconștientă, corpul nostru și sănătatea

 Corpul ascultă în totalitate de mintea subconştientă. Indiferent dacă în mod conştient ştiţi că sunteţi sănătoşi, în modul subconştient programul “boala” va interveni. Ca să schimbaţi acest lucru nu trebuie să faceţi ceva foarte greu.

 

Starea legată de sănătate

 În fiecare zi puteţi să vă schimbaţi starea legată de sănătate. Cum vă simţiţi când vă gândiţi la sănătate? Vă simţiţi bine? Vorbiţi despre sanatate cu iubire? Sau vă gândiţi la ea cu tristeţe?

 

Sunt sănătos/sănătoasă, credeți în această afirmație

 Când mai vorbiţi cu oamenii, spuneţi-vă întotdeauna: “sunt sănătos/sănătoasă”, “mă simt extraordinar”. Nu vă îngrijoraţi, nu este o iluzie! Noi suntem creatorii propriei noastre vieţi, deci ne putem controla şi sănătatea.

 

Mulțumiți pentru sănătatea existentă

 Mulţumiţi întotdeauna pentru sănătate! Fiţi recunoscători! Fiţi plini de viaţă! Plini de iubire! Gândiţi-vă întotdeauna la voi dar şi la ceilalţi. Doriţi sănătate la toată lumea, la toată planeta. Boala nu este obligatorie! Boala vine când aveţi un mare surplus de negativitate! Reţineţi! Sunteţi energie!

 

Tot ce există este energie

 O energie atât de frumoasă, atât de fantastică, atât de minunată încât puteţi să aveţi ce experienţe vă doriţi. Şi da ştiu, sănătatea este una dintre ele. Vă doriţi să experimentaţi sănătatea, cere-ţi, crede-ţi şi veţi primi! Şi cel mai important, fiţi recunoscători pentru ea întotdeauna, nu doar atunci când vă apropiaţi de boală.

 

Iubiți sănătatea

 Iubiţi sănătatea, veneraţi-o, încărcaţi-vă de lucruri pozitive, de energii pozitive şi viaţa vi se va schimba dramatic! În bine! Căutați întotdeauna să apreciați viața cu tot ce vă oferă ea și să îi oferiți și voi la rândul vostru aceleași lucruri. Viața întotdeauna vă oferă ceea ce îi dați. Primiți înapoi ceea ce oferiți.