Ce sport vei practica în această iarnă?

 

Ce sport vei practica în această iarnă?

ce sport vei practica in aceasta iarna

 Ce sport vei practica în această iarnă? Iată care sunt cele mai recente tendințe în materie de fitness.

 Pentru mulți dintre noi, cel mai adesea iarna este sinonimă cu statul la căldură, cu leneveală și chiar cu delăsare, ascunzându-ne sub un strat generos de haine. Dar nu ar trebui să fie chiar așa. Nu mai trebuie să stai în pat și să te uiți la toate serialele posibile. Iată câteva sugestii de noi sporturi de practicat.

Chiar dacă temperaturile aproape de zero sau de minus te fac să tremuri, este momentul să încerci unele discipline mai noi în sală la căldurică. Cu siguranță că va trebui să scoți și nasul afară de la căldură pentru a te întoarce acasă, dar va merita. Aceste noi tendințe în materie de fitness sunt ultra-ritmate și ludice și chiar merită osteneala.

 

Hopp Dance

 Da, hoop ca și în hula-hoop. Nu numai în domeniul modei anii 1980 sau 1990 se întorc în forță. Nici fitnessul nu scapă de această tendință chiar dacă faimosul cerc a văzut lumina zilei prin anii 1950…

 Cursul de hoop dance este cel care te învață în sfârșit pe muzică să miști celebrul cerc în jurul șoldurilor tale. Sau în jurul coatelor, brațelor sau al gâtului. Îți vei pune în mișcare întregul corp chiar fără să îți dai seama. Și te vei distra de minune în același timp.

 

Voga

 Voga este o combinație între disciplina yoga și celebra mișcare de la melodia Vogue a lui Madonna. Este o nouă formă de fitness venită direct de la vecinii noștri englezi. Și distracția provocată de dans se combină cu plăcerea pauzelor și cu beneficiile întinderilor. Este noul sport de încercat pentru toate cele care nu îți doresc să facă exerciții tip cardio.

 

Tamure dance

 Tamure dance este un curs de dans inspirat din tradiția tahitiană – deci dacă scopul este să alungi iarna ai câștigat. Este gândit pentru a tonifia și pentru a întări toți mușchii. Îți vei lucra deci corpul distrându-te și fără să îți dai seama. Și s-ar putea ca această nouă disciplină să detroneze celebra zumba de care cu siguranță că te-ai plictisit deja.

 

Pound

 Cele care iubesc rockul vor fi mai mult decât încântate. Pound este o nouă formă de fitness care se practică pe un fond muzical cu chitară electrică. Și îți vei și lucra mușchii pe o coregrafie foarte complexă. Vei slăbi imaginându-ți că ești un rock star.

Categorie: