Schimbarea de look – o necesitate

 

Nu neglija aspectul fizic

Schimbarea de look – o necesitate  Frumusețea nu constă doar în modul în care ne îmbrăcăm, în machiaj, în îngrijirea corpului, a pielii, ci frumusețea, așa cum o știm noi, vine din interior. O persoană bună, blândă, fără intenții rele, fericită, care știe să treacă mai ușor peste greutățile vieții, este întotdeauna frumoasă. Dar nu ar trebui să ne neglijăm nici aspectul fizic. Pielea trebuie îngrijită, la fel ca și întregul nostru corp, prin exerciții fizice, masaje, o alimentație echilibrată și bogată în vitamine și minerale și prin mici ”artificii” cu ajutorul cărora putem arăta bine și ne putem simți mai încrezători sau încrezătoare în forțele proprii.

 

Schimbarea look-ului începe primăvara

  Primăvara este ocazia ideală de a ne schimba câte ceva la look-ul nostru. Așa cum întreaga natură prinde viață, așa și noi ar trebui să ne îngrijim să arătăm și să ne simțim bine în pielea noastră. Dacă iarna v-a adus câteva kilograme în plus, pe care le-ați ascuns cu ajutorul puloverelor lungi sau a gecilor groase, acum este momentul să scăpați de ele. Începeți o dietă bazată pe crudități, pe salate de sezon (salată verde, ridichi, ceapă verde...), ciorbe si preparate din verdețuri de sezon (lobodă, ștevie, spanac...), combinate cu multă mișcare. Plimbările lungi în parc, în aer liber, joggingul, mersul pe jos până la serviciu și înapoi nu pot aduce decât beneficii organismului nostru. Dacă dați jos kilogramele în plus, pielea va arăta mai tânără, mai suplă, vă veți tonifia întregul organism, și așa începe schimbarea de look.

 

O nouă tunsoare

  Aspectul părului este extrem de important pentru întreg aspectul nostru fizic. Dacă primăvara ne-am acoperit părul cu căciuli, glugă sau alte accesorii, acum este timpul să ne ocupăm și de aspectul acestuia. Părul nu numai că trebuie tuns, ci și vopsit. Pentru cele mai curajoase dintre dumneavoastră, puteți alege pentru o tunsoare mai scurtă, la modă, sau pentru o culoare extrem de interesantă. Schimbarea culorii părului și a lungimii acestuia, precum și adoptarea unei coafuri noi, vă va da un nou look, un aspect mai feminin, mai proaspăt, mai potrivit vremii de afară.

 

Lentilele de contact estetice – utile în schimbarea look-ului

 Dacă vă doriți o schimbare cu adevărat radicală, atunci optați, pe lângă noua tunsoare și culoare a părului, și pentru lentilele de contact estetice. Vă veți schimba culoarea ochilor în câteva minute. Lentilele de contact sunt ușor de folosit, se pun foarte repede, se dau jos la fel de ușor, nu se pierd, se întrețin cu ajutorul unei simple soluții și nu afectează vederea. Lentilele de contact estetice sunt o alegere potrivită pentru a vă schimba look-ul complet.

 

Un plus de culoare în garderobă

  Dacă până acum obișnuiați să purtați haine mai sobre sau mai ”serioase”, este cazul să vă schimbați puțin și garderoba pentru a vă schimba și look-ul. Alegeți haine în culori vesele, sacouri și bolerouri înflorate, pantofi colorați, fuste cu un croi modern sau pantaloni la modă. Și garderoba contează foarte mult în procesul dumneavoastră de schimbare a look-ului. Nu uitați însă, că schimbarea trebuie să vină mai ales din interior.

Categorie: