Cum mă machiez de Crăciun?

 

Fii cea mai frumoasă și cea mai strălucitoare de Crăciun

Cum mă machiez de Crăciun? De Crăciun îți dorești cu siguranță să fii cea mai frumoasă și cea mai strălucitoare. Nu este foarte greu. Este de ajuns dacă te informezi cu privire la cele mai în vogă tendințe în materie de machiaj și dacă te inspiri din ideile noastre. Culorile vesele, vii sau mai clasice se invită în trusele noastre de înfrumusețare pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie cea mai frumoasă alături de un machiaj șic și feminin.

 Nu ai mare lucru de făcut- ai nevoie de un ten nude perfect, de buze în nuanțe de roșu glamour, de o privire strălucitoare cu ajutorul unui smokey irizat, de un eye liner în nuanțe de negru și de cei mai colorați pomeți.

 

Culorile în tendințe

 În acest an, cele mai frumoase culori pentru machiaj se joacă cu pigmenții atât închiși cât și puternici. Pentru a fi în vogă de sărbători și pentru a afișa cele mai glamour buze, trebuie să alegi un ruj în nuanțe de roșu bordo sau în nuanțe de mov prună foarte închis. Mai îndrăznețe, negrul și maroul se afirmă drept cele mai frumoase nuanțe ale sezonului. Sau poate că preferi machiajul nude, o tendință foarte în vogă pentru sezonul toamna- iarna 2015-2016. Machiajul ochilor este cel mai frumos cu genele cât mai negre cu un efect retro minunat. Pleoapele trebuie să fie machiate cu farduri în nuanțe calde, cum ar fi auriul, cărămiziul sau arămiul. În ceea ce privește linerul, acesta trebuie să fie aplicat într-o maniera cât mai grafică pentru cel mai în voga rezultat cu putință.

 

Cum rămâne cu paietele?

 În mod evident, nu ai cum să renunți la paiete de Crăciun. Crăciunul sau Revelionul sunt momentele ideale pentru a-ți pune în valoare privirea cu ajutorul paietelor. Atâta timp cât nu abuzezi de ele nu ai cum să dai greș. Pleoapele strălucitoare sunt cele care te vor pune cel mai bine în valoare mai ales dacă alegi pentru restul machiajului un ten nude și buze în nuanțe de roz. Aplică doar puțin rimel pentru un rezultat mai mult decât spectaculos.

 Înainte de toate trebuie să respecți regulile atunci când vine vorba despre machiaj. Trebuie să mizezi pe un ten perfect. Îngrijirea feței trebuie să fie deci în prim plan. Tenul nude este cel care îți va ilumina ca nimeni altul privirea. Obrajii puși în valoare cu nuanțe cu irizeuri dar și ochii te vor face să fii cea mai strălucitoare.

 

Ce machiaj trebuie să adopți pentru ten?

 Șic și discret, tenul în nuanțe de nude rămâne o valoare sigură pentru cel mai reușit machiaj. Este modern și elegant și se poate purta atât în viața de zi cu zi cât și la un machiaj de seară. Dar pentru cel mai reușit ten în nuanțe de nude trebuie să alegi fondul de ten și pudra în funcție de culoarea tenului. Scopul este să obții un ten plin de prospețime, luminos chiar și iarna, cu un efect 100% fără efort. Tenul nude este perfect pentru a pune în valoare machiajul ochilor și al buzelor. Tenul nude arată perfect alături de culori calde, în nuanțe de arămiu pentru ochi și de cele mai lejere blushuri. În plus, merge de minune atât cu un machiaj mai lejer cât și cu unul mai sofisticat de seară. Nu uita nici de tendința no make up care este foarte în voga și ea.

 În acest an, blushul trebuie să fie în prim plan. Accentuează-ți deci pomeții cu nuanțe de roz dacă ești blondă sau cu nuanțe de caisă dacă ești brunetă. Bejul este și el o idee bună pentru a structura cu blândețe fața.

 

Ce machiaj al ochilor trebuie să adopți pentru Crăciun?

 În ceea ce privește machiajul ochilor trebuie să alegi sa porți fardurile cu paiete sau cele cu sidef. Cele mai potrivite sunt atât cele mai colorate cât și cele în nuanțe mai închise. Privirea XXL cât mai luminoasă este mai feerica ca niciodată. Dar și machiajul smokey care este unul fatal, intens și extrem de sexy pentru sărbători. Pleoapele machiate în cele mai închise nuanțe vor fi cel mai bine puse în valoare de rimelul în nuanțe de negru care te va ajuta sa obții gene voluminoase. Dar dacă machiajul pleoapelor este unul mai lejer poți miza fără probleme pe un rimel colorat.

 Pentru machiajul ochilor trebuie să mizezi în acest an și pe nuanțele de gri. Smokey eyes sau cu irizeuri, machiajul în nuanțe de gri te vor ajuta să ai cei mai frumoși ochi metalici. Machiajul retro cu ajutorul eye liner-ului este și el o altă opțiune. Vei atrage cu siguranță toate privirile cu ajutorul unui machiaj creat cu un eye liner negru intens care marchează pleoapa și care se întinde până la sprâncene. Sprâncenele bine definite vor accentua rezultatul.

Nuanțele de arămiu trebuie să fie aplicate și ele generos atât pe pleoapă cât și pe arcadă. Arată cel mai bine în varianta smokey sau wet extrem de sexy. Alte culori pe care trebuie să mizezi - toate nuanțele de bej deschis, ciocolatiul, verdele kaki sau marourile călduroase. Marourile arată perfect și ele în machiaje smokey.

 

Cum rămâne cu machiajul buzelor?

 Un singur cuvânt de ordine atunci când vine vorba despre machiajul buzelor- buze îndrăznețe și intense. Buzele roșii și strălucitoare, în nuanțe de roz fuchsia sunt cele mai în vogă. Buzele în nuanțe de purpuriu arată cel mai bine alături de tenul nude. Buzele în nuanțe de bordo continuă să se afirme și ele și sunt cea mai bună opțiune pentru sărbători. Roșul este o nuanță clasică dar bordoul este și mai frumoasă și mai clasică. Buzele în nuanțe de bordo vor contrasta cel mai bine cu un machiaj al ochilor în nuanțe de alb. Este un machiaj ultra luminos care va arăta perfect alături de gene false. Dar dacă vrei să fii mai originală și să renunți la nuanțele clasice, poți miza și pe buzele în nuanțe de portocaliu care arată foarte bine alături de un machiaj smokey în nuanțe de gri. O asociere mai mult decât perfectă.

Categorie: