Boleroul, o piesă vestimentară „must have”

 

Boleroul denotă delicatețe, rafinament finețe și eleganță

Boleroul, o piesă vestimentară „must have” Boleroul este cu siguranță o piesă vestimentară pe care toate doamnele și domnișoarele ar trebui să o aibă în garderobă, mai ales că, de câțiva ani buni, a revenit din nou în trend. Boleroul este de fapt, o jachetă scurtă, cu sau fără mâneci, pe care o purtăm adesea la birou sau la petreceri nu foarte pretențioase. Ceea ce ne bucură însă, este faptul că boleroul poate scoate orice ținută din anonimat, din banalitate, iar această piesă vestimentară a evoluat, în timp, fiind acum un „must have” al garderobei. Boleroul denotă adesea delicatețe, rafinament finețe și eleganță, iar doamnele și domnișoarele cochete se văd „nevoite” să achiziționeze un bolero.

 

Boleroul, util, elegant și confortabil

 Acestea ar fi cele trei cuvinte ce ar descrie perfect un bolero. Utilitatea acestuia vine din faptul că boleroul poate completa cu succes o ținută nu foarte inspirată și o poate scoate din anonimat. Eleganța boleroului este dată adesea de materialul din care este fabricat, de croială și de sistemul de închidere și să nu uităm de asemenea, cât de confortabil ne simțim purtând un bolero. În colecțiile de sezon putem admira atât bolerouri în culori pale, cât și bolerouri în culori aprinse, cu mâneci bufante ori cu volănașe, cu colțuri tăioase sau cu accesorii inedite precum broșele supradimensionate sau nasturii cu un design inedit.

 

Cum să purtăm boleroul?

 Boleroul este o piesă vestimentară pe cât de comodă, pe atât de pretențioasă. Boleroul vă poate scoate din multe necazuri și eșecuri vestimentare, dar de asemenea vă poate completa cu succes o ținută fashion. Găsim bolerouri din piele, din blăniță, din dantelă, din bumbac, și chiar bolerouri făcute exclusiv din bijuterii. Boleroul este potrivit a fi purtat pe deasupra unei rochii de seară, spre exemplu. Un bolero din satin sau unul din blăniță, prețios, vă va ține de cald și vă va scoate în evidență la o serată. Chiar și rochia de mireasă poate fi accesorizată cu un minunat bolero. Acum sunt la modă bolerourile voluminoase, care vă conferă un look fabulos, dar și bolerourile din blană artificială. Bolerourile cu mâneci scurte se poartă în special la ținutele de seară, în vreme ce bolerourile cu mâneci lungi pot completa cu succes o ținută casual office.

Categorie: