Infrumusețează-ți pielea cu ajutorul sucurilor și al smoothie-urilor

Cum îți poți înfrumuseța pielea cu ajutorul sucurilor și al smoothie-urilor?

Infrumusețează-ți pielea cu ajutorul sucurilor și al smoothie-urilor Să prepari cele mai delicioase și savuroase sucuri, este unul din cele mai bune lucruri pe care îl poți face atât pentru pielea ta cât și pentru sănătatea ta. Este cel mai sănătos obicei pe care îl poți adopta. Nu numai că sucurile vor conferi tenului tău o strălucire foarte specială dar acestea pot alunga în același timp toxinele de la tine din organism și pot participa la vindecarea bolilor cronice de tot felul.

 Dacă suferi din cauza acneii sau a problemelor cu pielea de tot felul, acest lucru înseamnă că detoxifierea trebuie să fie obiectivul tău principal. Pentru acest lucru sucurile de fructe și sucurile smoothie verzi sunt foarte puternice. Pentru a reuși cât mai mai bine cura ta pentru a obține cea mai frumoasă piele, ar trebui să știi care sunt cele mai active ingrediente, legumele cele mai active în special pentru detox pentru a putea crea amestecuri de sucuri care sunt eficiente cu adevărat.

Iată deci care sunt ingredientele puternice pe care ar trebui să le adaugi dozei tale zilnice de verdeață pentru a stimula cel mai bine strălucirea pielii tale.

 

Morcovii

 Morcovii sunt cei care conțin un nivel important de vitamina A sub formă de betacaroten. Betacarotenul este un antioxidant foarte puternic care nu lasă celulele pielii să se degenereze, care contribuie la încetinirea îmbătrânirii și care menține pielea în cea mai bună stare. Morcovii sunt legume care conțin și vitamina C care participă la formarea de colagen în corp. Colagenul este esențial pentru elasticitatea pielii, pentru prevenirea ridurilor și a semnelor îmbătrânirii.

 Potasiul care mai este conținut de morcovi participă la dezvoltarea de noi celule ale pielii, la menținerea echilibrului electrolitic al corpului, reduce imperfecțiunile, favorizează cicatrizarea și poate preveni petele pigmentare. Și la fel ca și alte ingrediente puternice morcovii pot să ajute ficatul să se curețe iar astfel toxinele nu vor mai ajunge pe fața ta sub forma unor coșuri.

 

Varza kale

 Varza kale este o legumă verde din familia verzei care se poate găsi din ce în ce mai ușor. Are o acțiune foarte puternică contra acneii. Varza kale este un aliment anti-inflamatoriu foarte puternic, este o sursă excelentă de nutrienți, aici intrând și vitaminele A, C, K, E, B1, B2, B3, dar și calciu, betacaroten, fosfor, fier, magneziu, luteină și acizi grași oega 3 și 6. Nivelul său important de vitamina A este cel care poate favoriza procesul de reparare al pielii dar și întreținerea sa. Acizii grași omega 3 și 6 vin cu proprietățile lor anti-inflamatorii.

 Dacă ai probleme grave cu acneea sau cu pielea, acestea pot fi în legătură cu colonul de care trebui să ai grijă. Varza kale este cea care va ajuta la eliminarea deșeurilor datorită mișcărilor intestinului.

 

Sfecla

 Sfecla este plină de nutrienți esențiali pentru cea mai sănătoasă și strălucitoare piele. Acești nutrienți sunt cei care pot curăța ficatul și sângele. Sfecla este o legumă foarte puternică și nu trebuie să fie folosită toată într-un suc. Are și proprietăți anti-inflamatorii, este bogată în fier, potasiu, B3 și B9, magneziu, calciu și zinc.

 

Pătrunjelul

 Pătrunjelul este o plantă aromatică foarte bogată în vitaminele A și C. Te ajută și să atenuezi petele închise ale pielii sau să uniformizezi tenul, dar îți curăță în același timp căile urinare, ficatul și rinichii. Are și un nivel ridicat de Vitamina K, ce poate duce la îmbunătățirea elasticității pielii și poate accelera procesul de cicatrizare.

 

Ghimbirul

 Ghimbirul este un ingredient care poate fi adăugat la orice tip de suc pentru a-i mări puterea, pentru a-i conferi mai mult gust și pentru a întări sistemul imunitar. Este perfect pentru acnee deoarece poate reduce inflamațiile și conține cei mai buni nutrienți precum magneziu, potasiu și vitamina B6.

 

Lămâia

 Lămâia este un tip de citrică foarte puternică și foarte eficientă. Conține Vitamina C, acid citric, vitamine din grupa B. Purifică sângele deci te ajută să ai cea mai frumoasă piele. Curăță și rinichii deci toxinele vor fi și ele eliminate.

Câteva idei de rețete:

 - un smoothie verde cu frunze de măcriș sau spanac, cu banane, suc de portocale-mango-piersici, cu lapte,nuci de cânepă și 3 curmale.

 - un smoothie cu spanac, cu afine și ananas.

 - un smoothie cu spanac și busuioc, apă de cocos, 1 banană, 1 portocală și ghimbir.