Sarea Epsom în domeniul frumuseții

 

Sarea Epsom, beneficii în domeniul frumuseții

Sarea Epsom în domeniul frumuseții Ai auzit de sarea Epsom? Dacă nu, în cele ce urmează vom împărtăși cu tine diferitele beneficii în domeniul frumuseții oferite de aceasta. Sulfatul de mageziu, cunoscut sub numele de sare de Epsom, este extrem de folosit în centrele Spa datorită proprietăților sale calmante și beneficiilor conferite pielii.

 După citirea acestui articol vei vedea că sarea Epsom este un produs ce nu trebuie să lipsească din baia ta. Nu este nevoie să ai zeci de produse cosmetice din moment ce sarea Epsom poate fi folosită sub formă de gomaj, de mască capilară, pentru calmarea musculară…și multe altele.

 

Sarea Epsom conferă volum părului tău

 Dacă ți se pare că podoabei tale capilare îi lipsește volumul, poți face appel cu încredere la beneficiile sării Epsom. Amestecă o lingură de sare Epsom cu masca de păr obișnuită, aplică pe păr și clătește. La uscare părul tău va fi mult mai voluminos. Ai grijă să nu atingi rădăcinile părului cu acest amestec deoarece acestea riscă să devină uscate.

 

Sarea Epsom îți relaxează corpul

 Ca într-un veritabil centru Spa, varsă câteva linguri de sare Epsom în apa caldă. Stând în această apă îmbogățită cu sare Epsom vei remarca faptul că mușchii tăi nu vor mai fi atât de crispați, se relaxează, iar această senzație de relaxare va apărea aproape imediat.

 

Sarea Epsom combate mirosul neplăcut al picioarelor

 Dacă picioarele tale au tendința să transpire în exces, apelează la sarea Epsom pentru a rezolva această problemă rapid și eficient. Varsă mai multe linguri de sare Epsom într-un lighean cu apă caldă. Pune-ți picioarele în acest amestec timp de 10-15 minute după care șterge-te cu un prosop. Cu ajutorul acestui tratament simplu, picioarele tale nu vor mai transpira în mod excesiv.

 

Sarea Epsom înlătură lacul de păr în exces

 Dacă ai aplicat din greșeală prea mult lac pe păr, apelează la sarea Epsom. Pentru asta ai nevoie de o cană cu apă, o jumătate de cană de sare Epsom și trei linguri de suc de lămâie. Lasă acest amestec să stea timp de 24 de ore înainte de a-l folosi pentru clătirea părului.

 

Sarea Epsom tratează o entorsă sau durerea de picioare

 Umple un lighean cu apă caldă, 2-3 picături de ulei esențial de levănțică și 2 linguri de sare Epsom. Lasă acest amestec la macerat timp de 1-2 minute înainte de a-ți pune picioarele și ține-le până când apa se răcește. Vei remarca faptul că pielea nu mai este atât de sensibilă iar durerile de picioare au dispărut.

 

Sarea Epsom îți exfoliază corpul

 Folosește o cantitate mică din gelul de duș obișnuit după care adaugă sare Epsom. Masează-ți pielea cu blândețe pentru a elimina pielea moartă. Sub acțiunea sării Epsom, pielea ta va fi detoxifiată și calitatea circulației sanguine sub cutanate va fi ameliorată.

 

Sare Epsom te ajută să te demachiezi

 Seara, înainte de culcare, îți poți debarasa pielea de produsele de machiaj și de praful adunat pe timp de zi. Sporește eficiența demachiantului obișnuit adăugând o lingură de sare Epsom.

Categorie: