Uleiurile esenţiale iti aduc o siluetă fermă

 

Cum să ai o siluetă fermă și tonică cu ajutorul uleiurilor esențiale?

uleiurile esentiale iti aduc o silueta ferma

 Coapse, brațe, fese, piept sau abdomen care nu mai arată ca și mai demult? Nu mai sunt ferme şi atârnă urât? Trebuie să acționezi cât mai repede. Dacă vârsta, maternitatea, hormonii și-au spus cuvântul și pot fi cauza unei lipse de tonicitate cutanată, unii factori precum expunerea la soare repetată, variațiile prea importante de greutate sau absența unei activități sportive pot accelera acest proces.

 Cu siguranță că pielea de pe corp este mai groasă și mai rezistentă decât cea de pe față. Cu excepția celei de pe bust. Dar asta nu înseamnă cu nu participă şi ea la procesul de „lăsare” care începe o dată cu înaintarea în vârstă.

 Pentru a ameliora fermitatea epidermei trebuie să începi să stimulezi activitatea fibroblastilor. Cu alte cuvinte, celulele care produc elastină și colagen responsabile cu fermitatea și cu suplețea pielii.

 Cum? Mai întâi abordând unele reguli simple și de bun simț. Trebuie să hidratezi cât mai bine de la interior dar și de la exterior, să ai grijă la razele UV, să interzici orice tip de regim drastic şi să faci sport. Pentru a scăpa de legea gravitației uleiurile esențiale se pot transforma în niște aliați de preț. Începând cu grepfrutul care are o putere drenantă, detoxifiantă, care stimulează şi favorizează circulația limfatică si sanguină. De altfel, lămâia, mandarina sunt cele care pot tonifia fibrele ţesuturilor.

 Și dacă sunt asociate unor uleiuri vegetale precum cele de macadamia sau jojoba, uleiurile esențiale aplicate cu un masaj zilnic pot duce la o îmbunătățire a aspectului dar și a calității pielii. Modelajele aromatice joacă un rol preponderent pentru a-ți regăsi sau păstra silueta fină şi un corp ferm.

 Uleiurile sunt cele care vin cu o piele mai fermă şi care pot reduce aspectul de piele de coajă de portocală.

Categorie: