Secretele de frumusețe ale frumoaselor japoneze

 

Secretele de frumusețe ale frumoaselor japoneze

secretele de frumusete ale frumoaselor japoneze

 Piele perfectă, păr impecabil…pentru a afla absolut totul despre ritualurile de frumusețe ale doamnelor și domnișoarelor din Țara Soarelui Răsare, citiți articolul nostru.

 

Culori vibrante pentru un make-up kawaï

 Gene cu volum perfect, machiaj în note fresh, unghii strălucitoare și colorate. Optează pentru un look manga care face furori în rândul doamnelor și domnișoarelor japoneze.

 

Îngrijiri bogate în vitamine pentru un păr strălucitor

 Îndreptat sau ondulat, părul japonezelor strălucește în orice circumstanțe. Pentru a-ți hidrata cât mai bine părul fără să-l încarci, optează pentru uleiul de mușețel. Japonezele adoră pur și simplu uleiul de mușețel când vine vorba de podoaba lor capilară. Aplică-l pe podoaba capilară cu ajutorul unor mișcări circulare stimulante.

 

Ritualuri pentru o piele de vis

 Urmează exemplul frumoaselor japoneze și adoptă formulele de curățare a tenului cu spumă sau fără. Clătește după cu apă rece. Dacă constați că a mai rămas puțin produs, înlătură-l cu ajutorul unei dischete demachiante îmbibate în apă. În ceea ce privește îngrijirea corpului, adoptă un ritual japonez: un prosop cald îmbibat în saké. Fricționează bine corpul până când constați că s-a înroșit. Zahărul de amidon prezent în acest alcool, provenit din fermentarea orezului va elimina cu succes pielea moartă. În plus, cu ajutorul acestei metode, se activează circulația, se deschid porii și se stimulează organismul, permițând pielii să respire în voie.

 

O protecție solară pentru ten

  Obsesia japonezelor în domeniul frumuseții? O piele uniformă. Trucul? Mizează pe machiajul ce conține filtre UV: fond de ten sau cremă BB de exemplu.

 

O rețetă inedită pentru o piele catifelată

 - lasă la infuzat patru săculeți de ceai verde;

 - adaugă două linguri de argilă albă și două picături de ulei esențial de arbore de ceai;

 - amestecă ingredientele după care aplică-l pe ten timp de 15 minute. Clătește cu apă călduță.

Va face minuni pentru pielea ta, hrănind-o și catifelând-o instant.

Categorie: