Rujuri de incercat în aceasta toamna

 

3 rujuri în tendinţe de încercat în această toamnă

rujuri de incercat in aceasta toamna

 Toamna este aici…. si un anotimp nou este cel mai bun pretext pentru reînnoirea garderobei, dar şi a trusei de înfrumusețare. A venit vremea să te gândești la look-urile pe care le vei purta în această toamnă.

 Iar dacă vara și primăvara culorile flashy şi puternice sunt ideale, toamna și iarna nuanțele de rujuri mai reci și mai închise sunt cele mai potrivite. Deci acum este momentul mai mult ca niciodată să încerci un look mai dark. Iată care sunt cele trei nuanțe trendy de rujuri de încercat în această toamnă:

 

Nuanța de ruj aubergine

 Dacă vrei o nuanță de ruj care să îți pună albeața dinților în valoare aceasta este cea mai potrivită. O nuanţă care se potrivește cu orice tip de ten deoarece vine cu un degrade de nuanțe. Acest ruj va veni cu un look trendy și modern.

 Dar pentru a nu fi prea mult, ai grijă să porți acest ruj la un machiaj mai lejer. Iar tenul tău trebuie să fie perfect pentru un rezultat cu zero defecte. Mai ai nevoie de un strat de rimel, de eyeliner şi de puțin blush pentru cel mai frumos look.

 

Nuanța de ruj bordo

 Rujul în nuanțe de bordo revine în forță după o vreme de absență totală. Dar nimic nu este mai trendy decât un ruj foarte închis pentru a fi cea mai frumoasă fashionistă. Un ruj care trebuie însoţit de un machiaj nude cât mai lejer. Este și o nuanță care pune cel mai bine în valoare ochii verzi la culoare sau cei căprui.

 

Nuanţa de ruj dark chocolate

 Iată o culoare frumoasă care se potrivește cu tonurile de sezon. Un ruj maro foarte închis care nu se potrivește însă cu orice tip de ten. Nu ezita să îl pui în valoare cu ajutorul unui gloss pentru a veni cu un plus de fantezie.

Categorie: