Toamna esti mai atragatoare

 

Ce influență are toamna asupra vieții tale sexuale?

toamna esti mai atragatoare

 Soarele strălucește, păsărelele cântă, îndrăgostiții se plimbă mână în mână. În mintea noastră, dragostea și sexul rimează cu primăvara. Cu toate acestea, toamna sosește atât de repede încât oamenii sunt nevoiți sa se obișnuiască cu gândul că vor mai ieși în aer liber la plimbare peste câteva luni. Nu este chiar așa. Toamna este anotimpul propice de a sta mai mult în casă și de a vă răsfăța reciproc. În acest articol, vă vom explica cum poate toamna aduce un suflu nou vieții tale sexuale.

 Frunzele pot sa cadă, dar libidoul tău nu. Așteaptă-te chiar la opus: să crească. Toamna este anotimpul în care nivelul de testosteron – asociat dorinței sexuale – este mai ridicat, aceasta conform unor studii care au urmărit nivelul testosteronului de-a lungul întregului an.

 

Toamna ești mai atrăgătoare

 Acest nivel de testosteron mai ridicat reprezintă motivul pentru care femeile sunt mai atrăgătoare toamna decât în restul anului. O veste bună: bărbații sunt de părere că, corpul femeilor este mai atrăgător în timpul sezonului rece decât în timpul sezonului cald.

 Una din explicații ar fi că această creștere a testosteronului îi face pe bărbați mai interesați de sex. Cauza ar fi efectul contrastului. Adică, pe timp de vara, bărbații văd o mulțime de femei dezgolite. Toamna, când nimic nu mai este la vedere, bărbații pot doar sa își imagineze ce se afla sub acele haine groase.

 

 Ce poate fi mai frumos decât, într-o seară rece de toamna, să te uiți împreună cu iubitul tău la o comedie romantică? Specialiștii sunt de părere că, cu cât este mai frig afară, cu atât suntem mai dispuși să ne uitam la comedii romantice. Același lucru se întâmplă și în momentul în care bem o băutură caldă – devenim, în mod inconștient, mai generoși și mai emotivi și percepem lucrurile în alt fel. Din punct de vedere statistic, toamna este și cel mai fertil anotimp.

Categorie: