Fii frumoasa la inceput de toamna

 

Fii frumoasă la început de toamnă

fii frumoasa la inceput de toamna

 Abia te-ai întors din vacanță, ești în plină formă, hotărâtă să abordezi începutul de toamnă în acest spirit. Pentru a te ajuta să păstrezi toate beneficiile conferite de vacanță (bronz, energie, piele perfectă), avem câteva secrete pentru tine. Alimentație bogată în vitamine, idei Zen, un program 100% vitalitate.

 

Îmi păstrez bronzul

 Consumă fructe bogate în beta-caroten și licopen, extrem de ușor de recunoscut datorită culorii roșu/portocaliu. Acestea favorizează menținerea bronzului datorită stimulării producției de melanină. Poți consuma și nuci de Brazilia, cunoscute și sub numele de nuci de Macadamia, cu un conținut bogat de seleniu.

 

Yoga, secretul formei mele

 La început de toamnă, ideal ar fi să practici Yoga. Iată un tip de exercițiu pe care îl poți practica în fiecare dimineață: așezată în poziția lotus, începe să expiri aerul din plămâni pe nas. Încearcă să îți contracți cât mai mult mușchii abdominali. Rezultat: o stare completă de relaxare.

 

Somnul, reușita acestui program

 Știai ca somnul permite reglarea a doi hormoni – grelina și leptina? Acești doi hormoni au un impact direct asupra senzației de foame, drept urmare a siluetei tale. Gata cu serile lungi de vara, gata cu nopțile pierdute, reglează-ți somnul pentru a evita senzația de foame.

 

Cocktailuri pentru energie

 Fă-ți plinul de energie cu ajutorul acestor cocktailuri pline de vitamine, minerale și oligoelemente. Iată o rețetă de savurat dimineața în special:

 Ai nevoie de: 100ml iaurt natural, 175g de afine congelate, o banana tăiată și 175ml de mere. Pui toate ingredientele într-un blender și amesteci până când se omogenizează. Daca ți se pare cocktailul prea gros, mai adaugă puțin suc de mere.

 

O piele perfectă

 Cu siguranță te-ai întors din vacanță cu o piele perfect bronzată. Îți poți păstra acest ten de vis cu ajutorul unor alimente bogate în antioxidanți. Este și cazul fructului papaya. Îl poți consuma în stare pură sau îl poți folosi drept ingredient vedetă în masca ta de frumusețe. Papaya produce o enzimă: papaină care acționează ca și un exfoliant natural care catifelează epiderma.

 

Sport pentru a te păstra în formă

 În vacanță nu cred că ai făcut foarte mult sport. Acum este momentul să te reapuci de sport. Plimbă-te în fiecare dimineață măcar 30 de minute. De trei ori pe săptămână practică un sport cardio la alegere. În momentul în care practici un sport secreți endorfine – molecule cunoscute sub numele de moleculele fericirii.

 

Hrănește-ți pielea

 În momentul în care este bronzată, pielea ta are nevoie de hidratare. Optează pentru uleiuri extra hrănitoare sau pentru ulei de karité pentru a-ți prelungi bronzul și pentru a evita uscarea pielii.

 

Fă-ți plinul de Vitamina D

 Fă-ți plinul de Vitamina D. Această vitamină este sintetizată de organismul nostru în momentul în care ne expunem la lumina solară. În vacanță, nu riscăm să avem o carență de Vitamina D. Întoarsă din vacanță, acordă-ți o pauză de cel puțin 15 minute, timp în care plimbă-te pe afară.

 

Lămâie pentru o formă maximă

 Un spirit Zen într-un corp Zen. Alcalinizează-ți organismul consumând în fiecare dimineață, pe stomacul gol, un pahar cu apă și cu lămâie.

Categorie: