Bordo – cea mai în voga nuanta in materie de machiaj

 

Bordo – cea mai în vogă nuanță în materie de machiaj

bordo cea mai in voga nuanta in materie de machiaj

 Septembrie sună şi ora noutăților, dar și a celor mai în vogă tendințe pentru noul sezon. Gata cu nuanțele flashy, cu cele puternice, a venit vremea să umpli dulapurile și trusele de înfrumusețare cu produse noi. Ai nevoie în ceea ce privește machiajul de nuanțe calde, dar nu oricare, bineînțeles. Te avertizăm de la început sau din timp. Cea mai în vogă nuanță a toamnei în materie de machiaj este bordo-ul. Și pentru a nu greși cumva, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi pentru a purta machiajul zis „oxblood” cu stil.

 

Pentru ochi

 Ce noroc! Iată o nuanță care se potrivește de minune atât ochilor albaștri, cât și celor maro sau verzi. Deci, nu mai ai nicio scuză pentru a ocoli această culoare trendy. Este foarte ușor. Trebuie să aplici un fard sidefiu în colțul intern al ochiului pentru a mări privirea. Folosește apoi un fard în nuanțe de bordo în colțul extern. Pentru a finisa, îți poți mări privirea cu o linie fină de eyeliner și cele mai lungi gene. Ai obținut cel mai trendy și cel mai în vogă machiaj.

 

Pentru buze

 Nuanța de bordo arată minunat și pe buze. Cum? Mizând pe tehnica less is more (adică mai puțin înseamnă mai mult). Pentru a pune cel mai bine în valoare buzele tale în nuanțe de bordo nu trebuie să exagerezi cu restul machiajului. Evită deci un total look în nuanțe închise și mizează doar pe un strop de rimel, dar și puțin blush pentru a-ți sublima pomeții.

 

Pentru unghii

 Manichiura oxblood este cea mai șic. Și în plus se asortează de minune cu cele mai frumoase ținute de toamnă. Pentru o culoare mai intensă trebuie să aplici două straturi de lac în nuanțe de bordo. Un top coat la final va asigura o ținută optimă.

 Tu cum vei purta nuanța de bordo în această toamnă?

Categorie: