Fii cea mai frumoasa si la trezire

 

5 porunci pentru ca tu să fii cea mai frumoasă la trezire

fii cea mai frumoasa si la trezire

 O respirație deloc proaspătă, un ten tern, un păr ciufulit… față de ceea ce am dori, nu arătăm deloc glamour atunci când ne trezim. Dar nici nu trebuie să ne trezim cu un păr strălucitor şi cu un machiaj perfect. Există însă câteva trucuri pentru a fi cea mai frumoasă la trezire.

 

Ai grijă de pielea ta înainte de a merge la culcare

 Toată lumea spune asta, repetă de nenumărate ori, dar multe femei nu țin cont de acest sfat. Pentru a evita un ten tern sau şi mai rău, cu coșuri, trebuie să te demachiezi cât mai bine seara. Nu trebuie să neglijezi nici hidratarea. Ai nevoie de o cremă de noapte, dar și de un balsam de buze.

 

Investește într-o pernă mică cât mai moale

 Pernele din satin sau din mătase sunt ideale pentru ca tu să fii cea mai frumoasă dimineața la trezire. Nu numai că părul nu se va încâlci atât de tare, ci vei preveni și apariția ridurilor. Nu uita nici să schimbi perna în mod regulat pentru a evita orice fel de bacterie.

 

Aplică un șampon uscat înainte de culcare

 Momentul ideal pentru a aplica un șampon uscat? Seara înainte de culcare. Produsul va avea timp să absoarbă la maximum sebumul și îți va lăsa un păr plin de prospețime. În plus, reziduurile albe se vor elimina foarte ușor în timpul somnului.

 

Limitează aporturile de sare seara

 Te trezești destul de des cu ochii umflați? Alimentația poate să fie de vină. O masă prea bogată în sare va avea efecte asupra zonelor sensibile ale pielii, cum ar fi conturul ochilor de exemplu.

 

Bea ceva înainte de culcare

 Organismul are nevoie de hidratare corectă şi noaptea. Regenerarea celulară este mai activă în acest moment. Bea un pahar mare de apă înainte de culcare.

Categorie: