Cum sa-ti prelungesti bronzul

 

Cum să-ți prelungești bronzul

cum sa ti prelungesti bronzul

 Abia te-ai întors dintr-o vacanță minunată și ți-ai dori să îți păstrezi cât mai multă vreme bronzul superb, auriu, căpătat. Din fericire, există câteva trucuri cu ajutorul cărora vei reuși să îți păstrezi mai mult timp bronzul căpătat.

 

Pentru a-ți prelungi bronzul, exfoliază-te

 Pentru a-ți păstra cât mai multă vreme bronzul poți să te exfoliezi o dată pe săptămână. Contrar ideilor preconcepute, exfolierea nu distruge bronzul căpătat cu atâta greutate. Chiar din contră. Eliminând celulele moarte, acesta îți va face pielea și mai strălucitoare. Pentru asta, optează pentru efectul exfoliant al gomajului mecanic (cremele sau gelurile cu particule). Utilizează-le sub duș cu ajutorul unor mișcări circulare. Poți recurge și la gomajul chimic care se aplică sub formă de mască. Mult mai blând, acesta este ideal pentru pielea sensibilă.

 

Hidratează-ți pielea

 O altă modalitate de a-ți prelungi bronzul este hidratarea optimă a pielii. Pentru asta, ai la dispoziție un produs de excepție, uleiul de Monoi. Produsele hidratante, fie că este vorba de lapte sau geluri, sunt cei mai buni aliați ai pielii tale. În plus, există azi pe piață produse hidratante specifice, special concepute pentru a-i permite bronzului să dureze cât mai mult timp, stimulând producția de melanină. Aceste produse hidratante vor fi aplicate dimineața și seara, după duș, pe o piele perfect demachiată.

 

Optează pentru un autobronzant

 După încheierea verii, poți folosi un autobronzant pentru a avea un ten mereu bronzat. Însă ai mare grijă la aplicarea acestuia, spală-te bine bine pe mâini. Sau, ai la îndemână o altă soluție: bronzul organic.

 

Alimentele care prelungesc bronzul

 O altă modalitate de a-ți prelungi bronzul este revizuirea alimentației. Unele alimente sunt excelente pentru ten și permit păstrarea bronzului mai mult timp. Pentru asta, începe să te hidratezi consumând cel puțin 1,5 l de apă pe zi. După aceea, trebuie să consumii orice aliment conține beta caroten precum morcovii, ardeii sau spanacul. Cartofii dulci, mango, caisele sau pepenele sunt extrem de utile pentru prelungirea bronzului. Fructele și legumele te ajută să îți păstrezi bronzul și să îți hidratezi pielea. Castraveții și roșiile se află în fruntea listei datorită conținutului lor bogat de apă.

 

Suplimentele alimentare

 În paralel cu alimentația sănătoasă și cu hidratarea optimă, poți lua suplimente alimentare destinate prelungirii bronzului. Există o mulțime de astfel de produse pe piață.

 În acest an, deții toate secretele prelungirii bronzului. Încă de la începutul verii, înarmează-te cu aceste ingrediente pentru a fi pregătită.

Categorie: