Costumul de baie retro

 

Un look pin-up cu un costum de baie retro

costumul de baie retro

 Costumul de baie retro a devenit un indispensabil pentru vara anului 2014, o vară în care poți să fii şic și în tendințe pe plajă sau la marginea unei piscine.

 Vei fi și tu cu siguranță sedusă de un costum de baie întreg, retro, care îți va conferi un look de pin-up şi care îți va sublima curbele senzuale. Un look glamour şi sexy gen Marylin Monroe, dar și minunat. Dacă te simți mai degrabă clasică, poți miza pe un model din două piese, iar dacă vrei să arați și puțină piele, optează pentru un costum de baie cu un decolteu adânc. Și nu mai trebuie să te stresezi că arăti prea multe în bikini. Poți miza pe boyleg, care se aseamănă cu niște pantaloni scurți, dar care sunt foarte feminini în același timp.

 

Costum de baie din două piese în stilul anilor ’50

 Poți să mizezi și pe un costum de baie din două piese în stilul anilor ’50 delicios de retro. Cu dungi, cu buline sau în stil marin, cu siguranță că te vor atrage. Nu uita nici de imprimeul vichy și nici de inimioare. Versiunea cu talie joasă care descoperă buricul este o alternativă mai practică pentru bronzat și la fel de adorabilă.

 

Mizează pe o frumusețe retro

 Nu ezita să mizezi și pe o frumusețe retro. Poți miza și pe o coafură mai voluminoasă și cu bucle, cum vezi în fotografiile de pe vremuri. Poți opta și pentru niște accesorii mai retro precum ochelarii de soare ca de pisică, pentru a-ți proteja ochii în stil glamour. Buzele trebuie să fie și ele roșii.

 În această vară vei fi cea mai frumoasă pe plajă în costumul tău de baie inspirat din anii ’50. Nu uita că anul 2014 este plasat sub semnul stilului retro.