Cum sa lucrăm cu îngerii

 

Cum să te conectezi cu îngerii?

cum sa lucram cu ingerii

 Conectarea cu îngerii face parte din calea vindecării pe care ți-o oferă mesagerii lui Dumnezeu. Ființele de lumină și energie pură pe care le numim îngeri te însoțesc în fiecare moment pentru a răspunde cererilor tale și pentru a te ajuta în toate aspectele vieții tale.

 Mulți mistici contemporani au dedicat timp și efort pentru a face cunoscute mesajele îngerilor. Dr. Doreen Virtue, psiholog, metafizician și autoare a numeroase cărți despre îngeri, a renunțat la postul de directoare a unei clinici atunci când a avut o experiență dramatică căreia i-a supraviețuit grație vocii unui înger. Doreen Virtue afirmă că atunci când cerem ajutorul îngerilor ei sunt imediat gata să ne ajute.

 Elizabeth Clare Prophet, a scris de asemenea o serie de sfaturi referitoare la cum să lucrăm sau să ne conectăm cu îngerii:

 - Acordă un spațiu din viața ta îngerilor: Pentru ca îngerii să se apropie de tine, încearcă să ai gânduri de pace și de iubire. În plus, acordă-ți timp pentru a te gândi și pentru a vorbi cu îngerii, renunță la distracțiile violente precum televiziunea și știrile nefaste.

 - Roagă-te cu voce tare: Cu toate că îngerii răspund și îngerilor rostite în tăcere, atunci când cânți, te rogi sau îți citești rugăciunile cu voce tare, creezi canale de comunicare cu îngerii cu o mai mare putere. Altă formă de a te ruga cu voce tare sunt afirmațiile în care rostești cea ce-ți dorești precum "Sunt o ființă plină de iubire și trăiesc în abundență". Poți rosti de asemenea afirmații simple dar cu mesaj direct, de exemplu "Îngeri vă rog ajutați-mă!". Toate aceste expresii te ajută să te sincronizezi cu energia îngerilor.

 - Rostește numele lui Dumnezeu: Când folosești fraza "Eu sunt" menționezi numele lui Dumnezeu și te referi la scânteia divină care există în tine. Aceasta te conectează cu îngerii și cu energia divină.

 - Roagă-te în fiecare zi: Dacă te rogi zilnic, îngerii te identifică precum o persoană care îi ajută să aducă lumina în lume. Prin aceasta nu te ajuți doar pe tine, ci le ajuți și pe celelalte ființe umane. Îngerii acționează prin tine pentru a aduce lumină și vindecare în lume.

 - Cere ajutor: Cheia pentru a lucra eficient cu îngerii este să le ceri ajutorul. Fără acest pas ei nu te pot ajuta.

 - Repetă-ți cererile și rugăciunile: Elizabeth Clare Prophet a recomandat de asemenea ca, contrar ideii că o rugăciune trebuie făcută o singură dată, rugăciunile trebuie de fapt să fie repetate așa cum procedează credincioșii religiilor catolică și ortodoxă. În timp ce repeți o rugăciune sau o afirmație, cu atât le oferi acestora mai multă putere.

 - Trimite-ți rugăciunile în direcția corectă: Adresează-te arhanghelului cel mai potrivit ca să-ți trimită îngeri specializați pentru a te ajuta.

 - Detaliază: Cere exact ceea ce a nevoie, cu lux de detalii. Cu cât este mai concretă rugăciunea ta către îngeri, cu atât va fi mai precis răspunsul lor.

 - Vizualizează ceea ce dorești să se petreacă în viața ta: Vizualizarea înseamnă să-ți imaginezi cu detalii și senzații ceea ce dorești să se petreacă. Cultivă-ți abilitatea de a visa și de vedea în minte ceea ce dorești să devină realitate.

 - Așteaptă cu bucurie surprizele angelice: Îngerii fac întotdeauna voia lui Dumnezeu, iar aceasta se manifestă așa cum e cel mai bine pentru sufletul tău. Atunci când rugăciunile tale nu se îndeplinesc, cercetează ce alte lucruri s-au manifestat în viața ta. Cu siguranță vei descoperi că rugăciunile tale au primit răspuns, însă poate în alt mod, mai potrivit scopului vieții tale.

 

Lucrează cu Arhanghelii

 Atât Doreen Virtue cât și Clare Prophet specifică faptul că arhanghelii au înzestrări specifice și speciale pentru a te ajuta în situații specifice. A cere protecția arhanghelilor este un pas esențial pentru a lucra cu îngerii.

 A lucra cu îngerii se poate rezuma la invitația pe care o face sufletul tău pentru ca îngerii să-i ghideze evoluția.