Care sunt funcțiile îngerilor păzitori?


Îngerii păzitori sunt mediatori între Dumnezeu și noi.

care sunt functiile ingerilor pazitori

 Noi suntem ființe limitate, iar îngerii păzitori sunt cei care ne fac să înțelegem inutilitatea a tot ceea ce nu ne ajută sufletul: vanitatea plăcerilor, vanitatea bogățiilor, vanitatea frumuseții. Ei ne ajută să recunoaștem puterea infinită și voința lui Dumnezeu în tot ceea ce este creat.

 

Îngerii păzitori ne sfătuiesc asupra comportamentelor noastre bune.

 Îngerii păzitori sunt cei care ne inspiră comportamentul pe care este bine să-l avem în anumite circumstanțe în care ne punem întrebări despre ce trebuie să facem, îngerul păzitor este vocea interioară care ne ghidează conștiința. El ne ajută să distingem între bine şi rău şi să alegem binele.

 

Îngerii păzitori ne încurajează în acțiunile noastre benefice.

 Îngerii păzitori sunt cei care ne încurajează să ne urmăm calea pe care o simțim potrivită pentru noi, chiar dacă uneori aceasta cere sacrificii mai mari sau mai mici. Îngerii păzitori ne ajută să luăm hotărâri chibzuite și inteligente, atât pentru binele nostru, cât şi pentru al celor din jur.

 

Îngerii păzitori ne întăresc în momentele dificile.

 Atunci când ne confruntăm cu o situație în mod particular dificilă și când ezităm întrebându-ne dacă am făcut alegerea corectă, îngerul păzitor ne alină și ne arată prin anumite semne, pe care dacă le recunoaștem vom înțelege că suntem pe drumul cel bun și ne încurajează să continuăm.

 

Îngerii păzitori ne vindecă rănile sufletului.

 Ei ne asistă în orice proces de vindecare atât fizică, cât și emoțională sau spirituală. Îngerii păzitori ne întăresc, ne ghidează sa recurgem la ajutorul anumitor terapeuți, ne îndrumă să găsim specialiștii cei mai potriviți care ne pot ajuta în vindecarea afecțiunilor sau bolilor cu care ne confruntăm.



Îngerii păzitori fac miracole prin voia lui Dumnezeu.

 Există foarte multe cazuri de vindecări miraculoase sau de salvări din accidente teribile care au fost realizate cu ajutorul îngerului păzitor și sunt nenumărate persoane care relatează că au simțit cel puțin o dată în viață ajutorul miraculos al îngerului păzitor în anumite momente limită ale vieții lor.

 

Îngerii păzitori cheamă în ajutorul nostru mii de îngeri.

 Atunci când este cazul și persoana respectivă merită, îngerul păzitor poate apela toate ierarhiile angelice sau anumiți îngeri specializați pentru a ne ajuta într-o situație dată.

 

Îngerii păzitori ne ajută să ne împlinim menirea personală.

 Îngerii păzitori sunt cei care ne arată drumul pe care trebuie să-l urmăm pentru a ne îndeplini cu succes acea misiune unică, precum este și ființa noastră, care ne-a fost atribuită de Dumnezeu dinainte de a ne naște. Ei sunt cei care ne conduc pașii și ne veghează să alegem direcția corectă pentru sufletul nostru.



Îngerii păzitori ne duc rugăciunile la Dumnezeu.

 Atunci când rostim rugăciuni, îngerul păzitor se roagă și el alături de noi și mai mult decât atât, duce aceste rugăciuni ale inimii noastre la Dumnezeu.

 

Îngerii păzitori ne ajută să redescoperim copilul din noi.

 Îngerii păzitori ne ajută să ne păstrăm puritatea și inocența, să ne deschidem inima cu uimire și recunoștință în fața darurilor vieții. Ei ne ajută să ne bucurăm asemeni unor copii de toate lucrurile bune și minunate care ni se întâmplă, recunoscând astfel prezența lui Dumnezeu.
 Îngerii păzitori ne asistă, în clipa morții și ne conduc sufletul către împărăția lui Dumnezeu.

Categorie: