6 sfaturi de la îngerii abundenței

 

Cum să obții ceea ce îți dorești în viață

6 sfaturi de la ingerii abundentei

 Pentru a obține ceea ce îți dorești în viață este necesar să te organizezi și să te focalizezi pe ceea ce vrei să obții. Iată câteva sfaturi utile în acest sens:

 

1. Ține un jurnal angelic

 Notează-ți într-un jurnal miracolele mari sau mici care ți se întâmplă, afirmațiile pentru succes și prosperitate, dorințele și visele, tot ceea ce faci pentru a te apropia de Dumnezeu și pentru a te lăsa ghidat și inspirat de îngeri. Un jurnal te ajută foarte mult atât să redai în cuvinte ideile pe care le ai în acest sens, cât și să le clarifici în minte. Jurnalul poate fi de asemenea de mare ajutor în momentele mai dificile când poate te simți deznădăjduit. Dacă într-o zi vei avea nevoie să-ți recapeți credința, propriile notițe din acest jurnal te vor ghida către speranță și lumină.

 

2. Folosește obiecte care să te ajute să te focalizezi

 Stabilește un loc special. Dacă nu ai un altar, poți să-ți faci unul. Sau și mai simplu, poți să folosești un sertar sau o cutie în care să păstrezi jurnalul sau alte obiecte care te ajută să-ți reamintești de divinitate. Lumânările, cristalele, un cadou de la o ființă specială pentru tine sau o imagine a unei ființe divine pot să te ajute să te focalizezi și să-ți îndrepți mintea către divin.  

 

3. Folosește obiecte care să îți amplifice creativitatea

 O tehnică efectivă pentru vizualizarea și manifestarea miraculoasă este să desenezi sau să faci un colaj cu ceea ce dorești să obții. Astfel, folosindu-ți creativitatea și imaginația, mintea se focalizează și înlătură gândurile care interferează cu rugăciunile tale. Dacă te simți distras de fiecare dată când începi să-ți spui afirmațiile sau să te rogi, folosește aceste obiecte speciale pentru tine.

 

4. Tu meriți să primești 

 Când afirmațiile tale încep să se manifeste, nu uita că trebuie să primești binecuvântările pe care ți le-ai dorit atât. Sunt miracolele tale, ceea ce ai cerut și ce ți-a fost dăruit. Oprește-te și recunoaște că se petrec și că viața ta evoluează în direcția în care doreai să ajungi. Recunoaște. Bucură-te. Și zâmbește!

 Când în viața ta se manifestă un miracol, lumea întreagă beneficiază de acesta. Abundența pe care o primești va influența și viețile ființelor pe care le iubești. Talentele și darurile tale sunt în sfârșit folosite pentru îndeplinirea misiunile tale personale.

 

5. Este timpul să dăruiești

 Natura unui dar constă în fluiditatea sa. Tot ceea ce primești trebuie să dăruiești. Și tot ceea ce dăruiești se întoarce la tine multiplicat.

 Aceasta nu înseamnă că trebuie să-ți scoți banii de la bancă și să-i donezi. Nu, trebuie să ai grijă de tine și de viitorul tău. Însă această satisfacție și siguranță pe care le-ai primit odată cu banii, poți să le dăruiești.

 

6. Împărtășește prosperitatea cu semenii tăi!

 Folosește-ți talentele, timpul și energia la ceva de care să beneficieze toată lumea. Ajută cu tot ceea ce poți: oferă timp, înțelegere, dăruiește zâmbete, încurajări, folosește cuvinte afectuoase și calde cu ființele care te înconjoară.

 Abundența nu este un drum. Este un mare cerc care îmbrățișează pe toată lumea, cu tine în centru. De la tine înspre lume curge tot ceea ce ești tu și face să înflorească iubirea, speranța și fericirea atunci când le cultivi în inima ta.

Categorie: