Atrage abundența prin ajutor angelic

 

10 sfaturi pentru atragerea abundenței prin ajutor angelic

atrage abundenta prin ajutor angelic

 Dacă conștientizezi că ai o atitudine negativă față de bani, bogăție sau abundență, amintește-ți că banii sunt doar un obiect care prin el însuși nu este nici bun și nici rău. Dacă permiți ca banii să devină unicul tău obiectiv, aceștia pot deveni o motivație negativă, însă dacă te concentrezi asupra bunăstării pe care dorești să o atragi pentru tine și pentru ființele iubite, atunci banii sunt reprezentarea abundenței și a plenitudinii în viața ta. Nu te concentra asupra banilor, ci concentrează-te asupra a ceea ce îți dorești pentru binele tău și al ființelor iubite.

 Îngerii abundenței te ajută să reușești să atragi această stare de bunăstare permanentă pentru a o împărtăși cu toți cei care te înconjoară. Pentru a le cere ajutorul, tu ești cel care trebuie să faci primul pas.

 

Cum sa atragem abundența cu ajutorul îngerilor

 Următoarele sfaturi pentru a atrage abundența cu ajutorul îngerilor sunt inspirate de cartea Angels of Abundance (Îngerii abundenței) scrisă de Doreen Virtue și fiul său Grant Virtue. Aceste sfaturi te vor ajuta să-ți revizuiești atitudinea față de bani și de prosperitate prin intermediul conceptului de abundență infinită, care semnifică abundența deplină pentru toate ființele de pe această planetă. 

 - A dărui și a primi sunt două acțiuni sacre. Abundența este o stare care curge în mod natural de la o ființă la alta. Trebuie să fi dispus atât să dăruiești cât și să primești.

 - Nu-i învinovăți niciodată pe alții pentru situația ta. Dacă încă nu experimentezi abundența și prosperitatea, alege noi atitudini față de bani și față de bunăstarea materială. Nu învinovăți pe nimeni de ceea ce experimentezi în viața ta pentru că astfel vei atrage doar negativitate și amărăciune.

 - Analizează-ți atitudinea față de bani și încearcă să descoperi dacă familia sau prietenii tăi te-au învățat să-i privești în mod negativ. Alege noi modele de urmat, fii pozitiv, deschide-ți mintea și inima față de situația ca abundența este starea naturală a ființei umane. 

 - Respectă banii. Consideră banii ca fiind reprezentarea materială a muncii tale. Nu-i irosi, dăruiește-i atunci când simți aceasta și când prin acest gest poți să faci un bine și menține-i ordonați în portmoneu.

 - Alege emoțiile pozitive. Alege un moment al zilei pentru a observa abundența care se află sau se manifestă în jurul tău. Recunoaște faptul că lumea în care te afli este plină de binecuvântări și concentrează-te asupra lor pentru a crea sentimente puternice de recunoștință pentru tot ceea ce există bun în viața ta.

 - Spune în gând mulțumesc la fiecare plată pe care o faci. Această atitudine interioară plină de recunoștință, pe care este foarte bine să o cultivi zilnic, te va ajuta să alungi din ființa ta sentimentele negative și teama că nu o să rămâi fără bani. Atunci când înlocuiești resentimentele cu recunoștință, vei experimenta atragerea fluxului banilor în viața ta.

 - Repetă această afirmație cel puțin o dată pe zi: "Mulțumesc, pentru că am tot ceea ce mi-e necesar pentru a fi fericit."

 - Recunoaște că meriți tot binele din lume. Faptul că tu primești ceva bun nu înseamnă că iei din abundența altcuiva. A recunoaște că tu ca ființa umană, meriți binele, succesul și fericirea înseamnă a-l recunoaște pe Dumnezeu în ființa ta.

 - Recunoaște că există o cantitate infinită de binecuvântări divine care se traduc prin abundență pentru toate ființele. Faptul că tu primești ceva ce îți dorești nu îi ia nimănui dreptul de a-l primi la rândul său. Binele divin este infinit și este din belșug pentru toți cei care îl cer.

 - Când accepți abundența în viața ta, deschizi poarta abundenței și pentru ceilalți. Devenind prosper vei avea de asemenea posibilitatea de a te transforma în binefăcătorul altor persoane, de a fi un exemplu pentru copiii, rudele sau ființele iubite apropiate de tine. Astfel, vei putea să-i înveți și pe alții cum să atragă starea de abundență în viața lor.

Categorie: