Despre abundență și îngerii abundenței

 

Ce este abundența? 

despre abundenta si ingerii abundentei

 Dacă gândindu-te la abundență te gândești doar la fluxul banilor și al bunurilor materiale, propria ta viziune despre abundență este limitată. Gândește-te la abundență ca fiind plenitudinea tuturor elementelor din viața ta: banii, sănătatea, iubirea, prietenia, abilitatea de a-ți îndeplini misiunea personală. Dacă încă nu ai reușit să trăiești astfel, atunci ia în considerare aceste idei:

 - Abundența este o senzație de siguranță. Abundența nu este rezerva pe care ai adunat-o în conturile tale bancare, ci este senzația că nu îți este teamă de prezent sau de viitor, pentru că nu-ți lipsește nimic.

 - Abundența este de asemenea fluxul de idei, de timp, de încredere, de iubire și orice alt tip de condiție pozitivă pe care ți-o poți imagina. 

 - Forța creatoare a universului este abundența.

 - Abundența există pentru ca tu să-ți poți îndeplini misiunea personală ca ființă umană. Această misiune îți este specifică ție în mod unic. Tocmai de aceea este important să accepți și să accesezi abundența universului. 

 - Misiunea ta personală are legătura cu lucrurile și acțiunile care-ți provoacă bucurie. Nu trebuie să te obligi să faci lucruri care nu-ți aduc bucurie, ci trebuie să-ți investești eforturile în ceea ce inima ta iubește în mod natural. Dacă te-ai îndepărtat de tine însuți, de sufletul tău și implicit de misiunea ta personală, este foarte probabil să nu experimentezi abundența în viața ta.

 - Tu faci parte din abundența universului. Când ajuți alte ființe umane creezi și atragi abundența în viața ta. Când accepți ajutor de la ceilalți, accepți abundența.

 

Îngerii abundenței

 Îngerii au fost descriși ca fiind "gândurile lui Dumnezeu". Tot ceea ce vine de la Dumnezeu este prin natura sa abundent. Însă când te gândești la îngeri în legătură cu dorința ta de a-ți îndeplini misiunea personală, te conectezi cu îngerii abundenței.

 Conform autoarei Doreen Virtue, termenul de îngeri ai abundenței se referă la îngerii a căror misiune este de a se asigura ca ființele umane să-și îndeplinească propriile misiuni personale. În acest sens, îngerii abundenței ajută ființa umană să obțină sprijinul de care are nevoie pentru a putea ajuta alte ființe umane.

 "Ajută pentru a fi ajutat" este o idee importantă pe care e necesar să ne-o amintim atunci când cerem ajutorul lui Dumnezeu și al îngerilor abundenței. Scopul abundenței în lume este de a înmulți binecuvântările și de a crea un flux continuu de iubire și bunăstare pentru ființele umane.

 

Cum acționează îngerii abundenței

 Conform autoarei Doreen Virtue, îngerii abundenței acționează rapid în jurul ființelor umane pe care le ajută, dezintoxicându-le câmpurile energetice. Acești îngeri ajută ființele umane să-și îndeplinească menirea personală, purificând și dezintoxicând ființa de energiile negative care împiedică fluxul liber al abundenței divine, pentru ca astfel ființa respectivă să trăiască liberă de anxietăți, tensiuni sau îndoieli.

 Este important să reamintim faptul că tot ceea ce te preocupă vei atrage în viața ta. Conectarea cu îngerii abundenței prin rugăciune, meditație sau acțiuni vindecătoare și creative te ajută să te eliberezi de consecințele negative pe care gândurile tale negative despre sărăcie le pot genera.

 Împreună cu îngerii abundenței lucrează și arhanghelii care te pot ajuta să atragi fluxul abundenței în viața ta.

Categorie: