Destinatia ideala in functie de zodie

 

Destinația ideala de vacanta în funcție de semnul astrologic

destinatia ideala in functie de zodie

 Semnul astrologic îți poate fi de un real ajutor în alegerea destinației de vacanță. Iată care sunt destinațiile de vacanță în armonie cu semnul tău astrologic.

 

Zodia Berbec, destinație aventuroasă

 Semn de foc, nativii din zodia Berbec au nevoie de aventură. Forța și vitalitatea sa îl determină să aleagă circuite mai dificile, organizate chiar de el în cele mai mici detalii. Nevoia de a face mișcare și pasiunea pentru senzațiile tari îl incită pe Berbec să plece în descoperirea țărilor calde, a țărilor în care găsești puțină acțiune precum America de Sud, Argentina sau chiar Brazilia.

 

Zodia Taur, iubitor de artă

 Semn de pământ, Taurul este gurmand, îi place sa trăiască la maxim fiecare clipă. Timid, nativii din zodia Taurului nu îi place sa călătorească foarte departe, preferă să viziteze castelele și destinațiile culturale din imediata vecinătate. Taurii care se încumetă să călătorească cu avionul vor prefera ca și destinații Irlanda și Elveția.

 

Zodia Gemeni, călătorie astrologică culturală

 Semn de aer, nativii din zodia Gemeni sunt niște persoane independente. Le place să scrie, sunt autodidacți, adoră poezia. Călătoriile se numără printre pasiunile Gemenilor. Pentru a-și satisface nevoia de cunoaștere, Austria și marile sale nume precum Mozart, Freud, Stefan Zweig îl vor încânta. Italia și pictura sa nu îi lasă indiferenți pe Gemeni. Egiptul și istoria sa dar și Amsterdamul și portul său se numără printre destinațiile ideale pentru Gemeni.

 

Zodia Rac, călătorie astrologică în familie

 Semne de apă, Racii sunt niște persoane binevoitoare, interesate de folclor și strămoși. Nativii din zodia Rac adoră să își petreacă vacanța împreună cu familia într-o casă de vacanță. Grecia, Portugalia sau Sicilia sunt destinațiile ideale pentru Raci și familiile lor.

 

Zodia Leu, călătorie astrologică extremă

 Semn de foc, Leului îi place să îi ajute pe ceilalți, să iasă în evidență. Nativii din zodia Leu apreciază vacanțele extreme, gândindu-se că există posibilitatea de a-și salva apropiații de un pericol. Un safari în Kenya, în deșertul marocan sau tunisian. Leii adoră căldura, drept urmare destinații exotice precum Hawaii, Tunisia sau Grecia vor fi pe placul său.

 

Zodia Fecioară, călătorie astrologică organizată

 Semn de pământ, Fecioarei îi place ordinea, precizia și meticulozitatea. Ca destinație de vacanță nativii din zodia Fecioara va alege țările în care turismul este extrem de bine organizat, pus la punct. Fecioarei îi place să se cazeze în hoteluri cu panoramă superbă. Asia, Tahiti, Bali se numără printre destinațiile ideale pentru Fecioară.

 

Zodia Balanță, călătorie astrologică rafinată

 Semn de aer, Balanța este în general indecisă. Ca și destinație de vacanță nativii din zodia Balanța are nevoie de un loc armonios, rafinat. Italia reprezintă destinația ideală pentru acestea: lux, artă, rafinament. Paris și Monaco le va seduce în egală măsură pe Balanțe.

 

Zodia Scorpion, călătorie astrologică plină de frisoane

 Semn de apă, Scorpionul este o persoană creativă, inventivă, pasionată de lucruri ciudate, periculoase. Amatori de senzații tari, nativii din zodia Scorpion se vor lăsa tentați de scufundări, de călătoriile insolite în Asia sau în Maroc.

 

Zodia Săgetător, călătorie astrologică sportivă

 Semn de foc, Săgetătorul este un idealist, pasionat de călătorii. Nativii din zodia Săgetător au nevoie de mișcare în permanență, adoră sportul și vânătoarea. Safari în Africa, India, Australia, Cuba sau Costa Rica, aceste destinații îi vor satisface pe deplin pe Săgetători.

 

Zodia Capricorn, călătorie astrologică economică și izolată

 Semn de pământ, Capricornul adoră muntele dar și locurile izolate. Nativii din zodia Capricorn nu le place să cheltuie prea mulți bani, preferă să-i câștige. Preferă să descopere Himalaya, deșertul tunisian sau Punta Cana.

 

Zodia Vărsător, călătorie astrologică tehnologică

 Semn de aer, Vărsătorul este o persoană independentă căreia nu îi place jumătățile de măsură. Nativii din zodia Vărsător sunt atrași de inovație, de tehnologie. Campingul și spațiile mai mari sunt ideale pentru ei. În Statele Unite, China sau Japonia, Capricornii se vor simți în largul lor.

 

Zodia Pești, călătorie astrologică la malul mării

 Semn de apă, Peștele adoră natura. Peștii sunt atrași de vacanțele la malul mării. Maldive, Seychelles, insulele indoneziene sau Thailanda sunt destinațiile perfecte pentru Pești.