Ghiceste-i zodia in functie de aspectul fizic

 

Ghicește-i zodia în funcție de aspectul fizic

ghiceste i zodia in functie de aspectul fizic

 Probabil nu ai știut acest lucru, însa este posibil sa ghicești zodia în care este născută o persoana în funcție de…aspectul fizic.

 

Zodia Berbec

 Structura osoasa medie, frunte larga, corp puternic și bine proporționat, par negru, sprâncene bine definite și ochi deschiși la culoare. Acestea sunt principalele trăsături fizice ale nativului din zodia Berbec.

 

Zodia Taur

 Nativii din zodia Taur au ochii inocenți și senzuali, buze cărnoase, dinți egali, par lins, ochi deschiși la culoare și o fata extrem de atractiva.

 

Zodia Gemeni

 Un zâmbet greu de uitat, buze cărnoase, bărbie și pomeți bine definiți, trăsături perfecte, o înălțime medie, degete lungi și delicate. Nativi din zodia Gemeni sunt niște persoane care se îmbracă întotdeauna cu bun gust și la moda.

 

Zodia Rac

 Fata rotunda, frunte proeminenta, trăsături inocente, înălțime medie, par brunet închis, ochi mici, nas mic. Nativii din zodia Racului au partea superioara a corpului mult mai dezvoltata decât cea inferioara.

 

Zodia Leu

 Nativii din zodia Leului au parul negru strălucitor, ochi mari căprui/negri, expresie a fetei care subliniază încrederea și mândria, o talie de viespe și picioare zvelte, înălțimea putând varia de la medie la mare.

 

Zodia Fecioara

 Nativii din zodia Fecioara au fata rotunda cu buze delicate, ochi mari, trăsături simetrice, brate lungi, sprâncene fine și frunte lata.

 

Zodia Balanta

 Fata rotunda și trăsături delicate, parul închis la culoare, extrem de ușor de recunoscut prin faptul ca, în momentul vorbirii, nativii din zodia Balante-i fac gesturi ample.

 

Zodia Scorpion

 Nativii din zodia Scorpion au ochi care te hipnotizează pur și simplu, intimidanți, parul negru și o privire misterioasa, pielea luminoasa și strălucitoare și, nu în ultimul rand, un zâmbet sarcastic.

 

Zodia Săgetător

 Fata are caracteristici simetrice extrem de bine definite, fruntea lata, un zâmbet contagios, o înălțime destul de mare, corp zvelt, picioare atletice, mâini experte și abile.

 

Zodia Capricorn

 Nativii din zodia Capricorn au ochi bine conturați și expresivi, fata ovala cu trăsături proeminente și obraji bine definiți, parul negru și mâini delicate.

 

Zodia Vărsător

 O figura expresiva, ochi strălucitori, buze cărnoase, caracteristici subtile, trăsături delicate.

 

Zodia Pești

 O expresie a fetei delicata și feminina, picioare scurte, adesea predispuși la obezitate dacă nu au grija de silueta lor.